Hyvinkää valmistelee asuntomarkkinointikampanjaa toukokuun lopulle bloggarien kanssa

Hyvinkään kaupunki on tilannut Ellun Kanat Oy:ltä markkinointi- ja toteutussuunnittelun Asuntotempaus-tapahtumapäivää koskien. Hankinta perustu kaupungin tarpeeseen saada ulkopuolista osaamista ja uutta näkemystä Hyvinkään monipuolisten asumismahdollisuuksien ja kaupungin houkuttelevuuden markkinoinnin tueksi. Idea tapahtuman järjestämiseen saatiin Hyvinkään poliittisilta päättäjiltä kaupungin kehittämisjaostossa loppuvuodesta 2018.

Yhteissuunnittelun pohjalta Ellun Kanat Oy on nyt valmistellut Hyvinkäälle räätälöidyn palvelupaketin, jonka keskeisenä sisältönä on tarjota kaupungille mahdollisuus saada yksittäisen tapahtumapäivän lisäksi myös pidempikestoista mediahuomiota ja –näkyvyyttä sosiaalisen median mielipidevaikuttajien eli bloggarien kanssa tehtävän yhteistyön avulla.

- Esittelimme asiaa kaupunginhallitukselle, ja yhteinen näkemyksemme oli, että uudenlainen lähestymistapa asumisen markkinointiin some-kampanjan avulla on kokeilemisen arvoinen, sanoo kaupunginjohtaja Jyrki Mattila.

Asuntotempaus järjestetään samanaikaisesti jo perinteeksi muodostuneen Yhden päivän jutun kanssa 29.-30.5.2019. Tapahtumakokonaisuus käynnistää Hyvinkään monipuolisen tapahtumakesän sillä jo seuraavana viikonloppuna (7.-9.6.) Hyvinkään lentokentällä järjestetään Suomen suurin rockfestivaali Rockfest. Seuraa Hyvinkään kaupungin tapahtumakalenteria pysyäksesi ajan tasalla monipuolisesta tapahtumatarjonnasta https://tapahtumat.hyvinkaa.fi/

Lisätietoja

kehittämispäällikkö Tiia Viljanen,
p. 019 459 2017, etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi

 

Lue aiempi uutinen aiheesta https://www.hyvinkaa.fi/muut-sivut/uutissivut/kuulutukset1/hyvinkaan-asuinalueet-tutuksi-toukokuun-asuntotempauksessa/

Päivitetty 15.3.2019 Tulosta

   
    Linkki kaupungin etusivulle

 

 

 In English 

  

Lähetä e-kortti

 

Työntekijöille: 
webmail
Opettajat:
- outlook.com/edu.hyvinkaa.fi 

OTA YHTEYTTÄ

PL 86 / Kankurinkatu 4-6
05801 Hyvinkää
p. 019 459 11*
kirjaamo@hyvinkaa.fi
    
Kartta Villatehtaan alueesta 

Kaupungin sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi
   
Avoinna:
ma-to klo 8-16, pe klo 8-15

   

PALAUTE

Anna ja lue palautetta

VERKKOLASKUT & OSOITE

Verkkolaskutunnus  ja osoite:

verkkolaskuosoite OVT003701258660

operaattori CGI 003703575029

Kaupungin Y-tunnus: 0125866-0

 

PAPERILASKUJEN TOIMITUKSET:
  

Hyvinkään kaupunki
Ostolaskujen käsittely
PL 1
05801 HYVINKÄÄ