Red Carpet -elokuvafestivaalien ohjelma julkaistu

Red Carpet -elokuvafestivaalilla Hyvinkäällä 30.8.–2.9.2018 nähdään kaikki kuluneen vuoden kiinnostavimmat kotimaiset elokuvat ja elokuvien tekijät.

Red Carpet -elokuvafestivaalilla kiinnostavimmat kotimaiset elokuvat, musiikkia ja ammattilaisohjelmaa 30.8.–2.9.2018

Red Carpet -elokuvafestivaalilla Hyvinkäällä 30.8.–2.9.2018 nähdään kaikki kuluneen vuoden kiinnostavimmat kotimaiset elokuvat ja elokuvien tekijät. Festivaaliklubeja Villatehtaalla tähdittävät mm. Kaija Koo, Reino Nordin, Samuli Edelmann & Orkestra Suora Lähetys, Michael Monroe ja Pete Parkkonen. Ensimmäistä kertaa järjestettävä Red Carpet Pro kokoaa elokuva-alan ammattilaiset Hyvinkään Sveitsiin ja juhlavassa gaalassa jaetaan Red Carpet -tunnustuspalkinnot.Kuva Antti Luusuaniemestä

 "Viime vuodesta jäi mieleen yleisön palaute hyvästä tunnelmasta. On myös hienoa, että alan ammattilaiset ovat kiitelleet tapahtumaa, sillä mandaatilla on hyvä jatkaa. Tänä vuonna täysin uusia juttuja ovat mm. Red Carpet x Apocalyptica -kickstart Hyvinkääsalissa, ammattilaispäivä Red Carpet Pro ja gaala", kertoo Red Carpetin perustaja ja taiteellinen johtaja, näyttelijä Antti Luusuaniemi.

"Uusi BioRex Sveitsi yhdessä Hyvinkään klassikkoteattereiden Julian ja Kinoman kanssa mahdollistavat elokuvanäytösten kapasiteetin tuplaamisen. Vime vuonna kaikki halukkaat eivät päässeet elokuviin, toivottavasti tänä vuonna voimme vastata paremmin kysyntään", Luusuaniemi jatkaa.

Tänä vuonna Red Carpetissa nähdään Timo Koivusalon Olavi Virta -elokuvan maailmanensi-ilta sekä Tuukka Temosen Valmentaja- ja Markku Pölösen Oma maa -elokuvien juhlaennakot. Elokuvaohjelmistossa ovat mukana myös mm. elokuvat Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja, Veljeni vartija ja The Guardian Angel – Suojelusenkeli. Red Carpetissa nähdään myös dokumentteja ja lyhytelokuvia. Kaikissa näytöksissä on paikalla elokuvan tekijöitä. 

Villatehtaan festivaaliklubeilla Kaija Koo ja Reino Nordin

Red Carpet ottaa tänä vuonna varaslähdön keskiviikkona 29.8., jolloin Hyvinkääsalin lavalle nousee Apocalyptica. Perjantain 31.8. festivaaliklubilla tunnelmallisella Villatehtaalla nähdään mm. Reino Nordin ja Marzi Nymanin virtuoosinen Red Carpet All Stars, jossa ovat mukana Jukka Perko ja Osmo Ikonen. Red Carpet All Starsin solisteina ovat mm. Pete Parkkonen ja Michael Monroe. Lauantain 1.9. festivaaliklubia tähdittävät mm. Kaija Koo, Samuli Edelmann & Orkestra Suora Lähetys sekä Jean S. Festivaaliklubien tarjoiluista vastaa Demosta ja Finnjävelistä tuttu huippukokki Tommi Tuominen.  

 
Kaija Koo tähdittää festivaaliklubia Villatehtaalla lauantaina 1.9., Reino Nordin perjantaina 31.8. 

Uutena Red Carpet Pro -ammattilaispäivä ja gaala Hotel Sveitsissä

Red Carpet Pro -ammattilaispäivä torstaina 30.8. käsittelee elokuva-alan ajankohtaisia aiheita. Paneeleissa ja puheenvuoroissa pohditaan esimerkiksi sitä, miten bisnes voi olla eettistä ja luovaa, ja miten taide voi olla bisnestä. Keskusteluun nousevat myös elokuva-alan valtarakenteet. Puhujina mm. Finlaysonin Jukka Kurttila, elokuvatuottaja Markus Selin sekä muusikko ja elokuvantekijä Paola Suhonen. 

Ammattilaispäivän päättää juhlallinen gaala Hotel Sveitsissä, jossa palkitaan Red Carpet -tunnustuspalkintojen saajat. Ohjelmassa on myös musiikkiesityksiä ja näyttelijävieraita. Illalliskortteja gaalaan tulee myöhemmin myyntiin rajoitetusti. 

Perhepäivä, festivaalitori ja Actors Studiot kaikille avoimia tapahtumia

Beckhoffin perhepäivä Villatehtaalla sunnuntaina 2.9. kutsuu perheet viihtymään ilmaiseen tapahtumaan. Sunnuntaina nähdään myös lasten ja nuorten elokuvatyöpajoissa syntyviä lyhytelokuvia. Ensimmäiset työpajat pyörivät jo ja lisää on tulossa. 

Villatehtaan kupeeseen Willan torille pystytettävä, kaikille avoin maksuton festivaalitori tarjoaa mm. musiikkia, haastatteluita sekä hyvää ruokaa ja juomaa.

Viime vuonna suositut, kauppakeskus Willasta lähetettävät Actors Studiot jatkuvat myös tänä vuonna. Antti Luusuaniemen vieraana nähdään elokuva-alan ajankohtaisia nimiä neljänä elokuun viikonloppuna. 

Jatkoa saavat myös Red Carpet Golf Kytäjällä 31.8. ja Red Carpet Pokeri Helsingin Casinolla 25.8.

"Pääyhteistyökumppanimme Hyvinkään Sveitsin avautuminen on mahdollistanut festarimme laajentumisen. Hyvinkään kaupungille iso kiitos siitä, että he ovat mahdollistaneet uusia juttuja Red Carpetiin liittyen, niistä kuulemme myöhemmin lisää", Antti Luusuaniemi kertoo.

“Red Carpet on sekä alueellisesti että valtakunnallisesti vetovoimainen tapahtuma, jonka jalkautuminen Hyvinkään Sveitsiin on enemmän kuin tervetullut lisä uuden matkailualueen tarjontaan. Näemme pääkumppanuuden loistavana mahdollisuutena rakentaa ainutlaatuista viihteen ja matkailun yhdistävää sisältöä, joka lisää Sveitsin matkailualueen vetovoimaa Etelä-Suomessa”, toteaa Sveitsin kehitysyhtiön johtaja Kari Järvenpää.

KATSO KOKO OHJELMA: redcarpetfilmfestival.fi

 

OHJELMA

Elokuvat to 30.8.–su 2.9.

BioRex Sveitsi, Julia 1 & 2 ja Kinoma

Koko illan elokuvat:
Armomurhaaja, Borg/McEnroe, Hevi reissu, Ikitie, Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja, Joulumaa, Kaikki oikein, Kyrsyä – Tuftland, Kääntöpiste, Olavi Virta (maailmanensi-ilta, juhlaennakko), Oma maa (juhlaennakko), Punasii päin, Rendel, Suomen hauskin mies, The Guardian Engel – Suojelusenkeli, Tuntematon sotilas, Valmentaja (juhlaennakko), Varasto 2, Veljeni vartija, Viulisti, Yösyöttö, 95.

Perhe-elokuvat:
Heinähattu, Vilttitossu & Rubensin veljekset, Onneli ja Anneli -elokuvat, Puluboin ja ponin leffa, Supermarsu Dokumentit: Avanto-Erkki, He jäivät, Lauluja utopiasta, Maailman viimeinen kirjakauppa, Nokia Mobile – Matkapuhelimen tarina, Paha poliisi, Pohjolan enkeli, Tammisunnuntai 1918, Toveri, missä olet nyt?, Tokasikajuttu, Yrittäjä

 

Elokuvaohjelmisto täydentyy vielä. Liput 10 €, juhlaennakot 15 €, lippu.fi ja biorex.fi

Ke 29.8. klo 19
Red Carpet x Apocalyptica
Hyvinkääsali
Liput 39,90 €, lippu.fi  

To 30.8.
Red Carpet Pro -ammattilaispäivä
Hotel Sveitsi
Ilmoittautuminen alan ammattilaisille aukeaa myöhemmin.  

To 30.8. klo 19
Red Carpet Gaala
Hotel Sveitsi
Illalliskortteja myyntiin rajoitetusti myöhemmin.  

Festivaaliklubit

Pe 31.8. klo 19
Villatehdas
Reino Nordin, Marzi Nyman & Red Carper All Stars solisteinaan mm. Pete Parkkonen ja Michael Monroe.
Dj Riku Nieminen  

La 1.9. klo 19
Villatehdas
Kaija Koo, Samuli Edelmann ja Orkestra Suora Lähetys, Jean S.
Dj Paola Suhonen

Liput

1 päivä 39,90 €
2 päivää 74,90 €
lippu.fi  

Pe 31.8.
Red Carpet Golf
Kytäjä
Liput 250 €, sis. golf ja festivaaliklubin vip, lippu.fi

Pe 31.8. ja la 1.9. klo 12–20, su 2.9. klo 10–15

Festivaalitori
Willan tori
Vapaa pääsy  

Actors Studiot
Kauppakeskus Willa
4.8., 12.8., 18.8. ja 25.8.  

Tapahtumapaikat
Biorex Sveitsi
Hotel Sveitsi
Villatehdas
Kinoma
Julia 1 ja 2
Willan tori
Kauppakeskus Willa
Kytäjä Golf

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. 

 

Päivitetty 24.4.2018 Tulosta

 Linkki kaupungin etusivulle

 

  

Lähetä e-kortti

 

 

 

Työntekijöille: 
webmail
Opettajat:
- outlook.com/edu.hyvinkaa.fi 

OTA YHTEYTTÄ

PL 86 / Kankurinkatu 4-6
05801 Hyvinkää
p. 019 459 11*
kirjaamo@hyvinkaa.fi
    
Kartta Villatehtaan alueesta 

Kaupungin sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi
   
Avoinna:
ma-to klo 8-16, pe klo 8-15

   

PALAUTE

Lähetä palautetta

Puhelinvaihde 019 459 11*

VERKKOLASKUT & OSOITE

Verkkolaskutunnus  ja osoite:

verkkolaskuosoite OVT003701258660

operaattori CGI 003703575029

Kaupungin Y-tunnus: 0125866-0

 

PAPERILASKUJEN TOIMITUKSET:
  

Hyvinkään kaupunki
Ostolaskujen käsittely
PL 1
05801 HYVINKÄÄ