Etsitään esiintyjiä ja puutarhoja Aidatut unelmat-kävelyteokseen

Käynnissä on nyt avoin esiintyjä- sekä puutarhahaku. Etsimme kaikenikäisiä, hyvinkääläisiä esiintymisestä kiinnostuneita osallistujia ulkoilmateokseen, joka tapahtuu keskustan alueen kaduilla ja pihoilla.

Aidatut unelmat - kävelyteos on Hyvinkäältä lähtöisin olevan koreografi Sari Palmgrenin ideoima yhteisöllinen, liikkumista, kulttuuria ja kotikaupungin ympäristöjä uudella tavalla avaava kävelyteos. Teos koetaan kuulokkeet päässä opastetuilla kävelykierroksilla elokuussa 2019 ja se tuo elämyksellisyyden lisäksi uudenlaista kaupunkikulttuuria taiteen keinoin kaupunkilaisille. Aidattuja unelmia on esitetty aiemmin Helsingissä 2017 ja 2018. Teos on kerännyt paljon suosiota ja kiitosta yleisöltä ja työryhmältä. Nyt se tuodaan ensimmäistä kertaa Helsingin ulkopuolelle.

Käynnissä on nyt avoin ESIINTYJÄHAKU sekä PUUTARHAHAKU. Etsimme kaikenikäisiä, hyvinkääläisiä esiintymisestä kiinnostuneita osallistujia ulkoilmateokseen, joka tapahtuu keskustan alueen kaduilla ja pihoilla.

Esiintyjähaku

ESIINTYJÄHAKUUN voit tulla mukaan myös kokeilemaan ja päättää osallistumisesta esityksiin myöhemmin. Yhdessä tekeminen ja koreografi Sarin Palmgrenin ohjauksessa oleminen on mieleenpainuva kulttuurikokemus, jossa Hyvinkään tutut paikat näyttäytyvät uudenlaisina.

Puutarhahaku

PUUTARHAHAUSSA etsimme yksityisiä pihoja ja puutarhoja tanssitaiteen näyttämöksi. Minkälainen on sinun pihasi? Onko sinun puutarhaasi kätkeytynyt tarinoita, jotka ovat vaikuttaneet elämääsi tai läheistesi elämään? Puutarhoja haetaan keskustan, Rääkänpään, Viertolan, Mustanmännistön, Parantolan ja Tehdas alueen ympäristöstä.

Ilmoittautuminen:

  • Esiintyjähakuun 14.1.2019 mennessä
    osoitteeseen sari.palmgren@gmail.com.
    Ilmoita nimi, ikä, puh.nro ja sähköpostiosoitteesi.

  • Puutarhahakuun 31.1.2019 mennessä
    osoitteeseen nina.laaksonen@artcentre.fi.
    Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus puutarhahakuun, jossa kerrot minkälainen ja -kokoinen puutarhasi on (tyyppi: omakotitalo, rivitalo tms.) tarkka osoite, onko puutarhassasi jotain erityistä (historiikki, kasvi, tavara tms.), miksi haluat esitykseen mukaan.

 

Aidatut unelmat Hyvinkää -kävelyteosta ovat tuottamassa Villa Arttu, Hyvinkään kaupunki, Uuden tanssin keskus Zodiak, Hyvinkään taidemuseo ja useat paikalliset yhdistykset.

Lisätietoja: http://artcentre.fi/aidatut_unelmat

Päivitetty 8.1.2019 Tulosta

   
    Linkki kaupungin etusivulle

 

 

 In English 

  

Lähetä e-kortti

 

Työntekijöille: 
webmail
Opettajat:
- outlook.com/edu.hyvinkaa.fi 

OTA YHTEYTTÄ

PL 86 / Kankurinkatu 4-6
05801 Hyvinkää
p. 019 459 11*
kirjaamo@hyvinkaa.fi
    
Kartta Villatehtaan alueesta 

Kaupungin sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi
   
Avoinna:
ma-to klo 8-16, pe klo 8-15

   

PALAUTE

Lähetä palautetta

Puhelinvaihde 019 459 11*

VERKKOLASKUT & OSOITE

Verkkolaskutunnus  ja osoite:

verkkolaskuosoite OVT003701258660

operaattori CGI 003703575029

Kaupungin Y-tunnus: 0125866-0

 

PAPERILASKUJEN TOIMITUKSET:
  

Hyvinkään kaupunki
Ostolaskujen käsittely
PL 1
05801 HYVINKÄÄ