YHDEN PÄIVÄN JUTTU 29.–30.5.2019

Yhden Päivän Juttu on Hyvinkäällä vuosittain helatorstain ympärillä järjestettävä kaupunkitapahtuma, joka kerää lapset, nuoret ja aikuiset viettämään laadukasta vapaa-aikaa erilaisten kulttuurielämysten parissa.
 
Helatorstain aattona keskiviikkona 29.5. ohjelmaa on kaupungin kulttuurikeskuksissa ja keskustan ravintoloissa. Helatorstaina 30.5. kello 10–15 päätapahtuma sijoittuu Villatehtaalle, missä tarjolla on monipuolista ohjelmaa; musiikkia, teatteria, sirkusta, näyttelyitä ja työpajoja. Muita torstain tapahtumapaikkoja ovat mm. Suomen Rautatiemuseo, Hyvinkään musiikkiopisto ja pääkirjasto. Tapahtuman ohjelma päivittyy sivulle www.hyvinkaa.fi/yhdenpaivanjuttu toukokuun aikana. 

ASUNTOTEMPAUS 30.5.

Yhden Päivän Jutun yhteydessä järjestetään tänä vuonna erityinen Asuntotempaus, joka koostuu sosiaalisen median kampanjasta sekä tapahtumapäivästä. Tempauksen tavoitteena on kohottaa Hyvinkään näkyvyyttä houkuttelevana ja monipuolisena asuinkaupunkina ja siinä kokeillaan aivan uudenlaista yhteistyötä sosiaalisen median vaikuttajien kanssa. Villatehtaan tapahtuma-alueella on oma alueensa asumiseen liittyvien palveluiden esittelylle. Lisäksi asukasyhdistyksiä sekä yksittäisiä kaupunkilaisia kutsutaan mukaan järjestämään ohjelmaa omilla asuinalueillaan ja tekemään niitä tutuiksi.

TULE MUKAAN!

YHDISTYSTEN on mahdollista varata esittelypaikkoja Villatehtaan tapahtuma-alueelta 30.5. kello 10–15. Paikat ovat joko ulkona Villatehtaan sisäpihalla tai sisällä kaupungintalon aulassa. Mahdollinen teltta sekä esittelypöytä tulee tuoda paikalle itse. Yhdistysten esittelypaikat ovat maksuttomia. Paikkoja on rajoitetusti ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli yhdistyksesi tarvitsee sähköä, kerro siitä ilmoittautumisen yhteydessä.
 
ILMOITTAUTUMISET 30.4. mennessä:
Outi Raatikainen, outi.raatikainen@hyvinkaa.fi
 
Kerrothan ilmoittautuessasi seuraavat tiedot:
• yhdistyksen nimi ja yhteyshenkilö
• yhteystiedot (sähköpostiosoite, puhelinnumero)
• esittelypisteen koko ja toive sijainnista (sisällä/ulkona)
• mahdollinen sähköntarve
• kuvaus toiminnallisen esittelypisteen ohjelmasta
 
ASUKKAAT JA ASUKASYHDISTYKSET voivat järjestää ohjelmaa omilla alueillaan ja ilmoittaa ne osaksi Yhden Päivän Jutun yhteismarkkinointia.

Ilmoita oma lettukahvilasi, olohuonekonserttisi tai muu ideoimasi ohjelma 30.4. mennessä osoitteeseen: outi.raatikainen@hyvinkaa.fi ja tule mukaan iloiseen joukkoon!
 
Kuva naapurustojuhlasta
Päivitetty 12.4.2019 Tulosta

   
    Linkki kaupungin etusivulle

 

 

 In English 

  

Lähetä e-kortti

 

Työntekijöille: 
webmail
Opettajat:
- outlook.com/edu.hyvinkaa.fi 

OTA YHTEYTTÄ

PL 86 / Kankurinkatu 4-6
05801 Hyvinkää
p. 019 459 11*
kirjaamo@hyvinkaa.fi
    
Kartta Villatehtaan alueesta 

Kaupungin sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi
   
Avoinna:
ma-to klo 8-16, pe klo 8-15

   

PALAUTE

Anna ja lue palautetta

VERKKOLASKUT & OSOITE

Verkkolaskutunnus  ja osoite:

verkkolaskuosoite OVT003701258660

operaattori CGI 003703575029

Kaupungin Y-tunnus: 0125866-0

 

PAPERILASKUJEN TOIMITUKSET:
  

Hyvinkään kaupunki
Ostolaskujen käsittely
PL 1
05801 HYVINKÄÄ