YHDEN PÄIVÄN JUTTU -KULTTUURITAPAHTUMA HYVINKÄÄLLÄ 29. - 30.5.2019

Yhden Päivän Juttu on Hyvinkäällä vuosittain helatorstain ympärillä järjestettävä kaupunkitapahtuma, joka kerää lapset, nuoret ja aikuiset viettämään laadukasta vapaa-aikaa erilaisten kulttuurielämysten parissa.

Helatorstain aattona keskiviikkona 29.5. ohjelmaa on kaupungin kulttuurikeskuksissa, keskustan ravintoloissa sekä Villatehtaan alueella. Hyvinkääläiset musiikkiyhdistykset yhdistävät voimansa jo kolmatta kertaa yhteiskonsertin muodossa, tällä kertaa elokuvateemalla. Yhteiskonsertti järjestetään Hyvinkääsalissa kello 18 alkaen. Ravintola Harlekiinissa voi myös kuulla orkesterisoittoa ja samalla nauttia keväisen tapas-pöydän antimista. Oluthuone Joutsenessa päästään nauttimaan Hyvinkää Blues ry:n tuottamasta ohjelmasta, kun taas Crafters barissa esiintyvät Rocktehdas Hyvinkään nuoret lupaukset. Villatehtaan alueella kaupungintalon aulassa kuullaan oopperaa, ravintola Obelixissa trubaduurimusiikkia ja Villa Artussa, Karjala-seuran museossa sekä Tehdasmuseossa on avoimet ovet. Tapahtuman jatkot järjestetään yhteistyössä HVNK PNKRCK -tapahtuman kanssa MDNGT bar & clubilla, jossa esiintyvät mm. Negatiiviset Nuoret, Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS? sekä Traumat. Katso koko keskiviikon ohjelma täältä.

Helatorstaina 30.5. kello 10 - 15 päätapahtuma sijoittuu Villatehtaalle, missä tarjolla on monipuolista ohjelmaa; musiikkia, teatteria, sirkusta, näyttelyitä ja työpajoja. Lapsia viihdyttää mm. Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu-yhtye sekä Riesa-pelle, joka esityksensä jälkeen kiertelee alueella tekemässä eläinilmapalloja lapsille. Kaupungintalon aulassa pääsee kokeilemaan omia taitojaan yleisökaraoken merkeissä ja liikuntatila Takomossa voi tutustua sirkusharrastuksen ja golfin maailmaan opastetusti. Alueen museot ja Villa Arttu ovat avoinna. Hyvinkään Mahdollisuuksien torilla keskustellaan meitä kaikkia koskettavista globaaleista aiheista; ilmastonmuutoksesta, ihmisoikeuksista, kulttuurien moninaisuudesta ja yhteisöllisyydestä. Myös paikalliset yhdistykset esittelevät toimintaansa. Muita torstain tapahtumapaikkoja ovat kauppakeskus Willa, pääkirjasto, Hyvinkään musiikkiopisto, vanha kirkko ja Suomen Rautatiemuseo. Katso torstain ohjelma täältä.

Tapahtuman yhteydessä järjestetään tänä vuonna myös Hyvinkään Asuntotempaus, joka koostuu sosiaalisen median kampanjasta sekä tapahtumapäivästä, joka sijoittuu Yhden Päivän Jutun yhteyteen. Tempauksen tavoitteena on kohottaa Hyvinkään näkyvyyttä houkuttelevana ja monipuolisena asuinkaupunkina ja siinä kokeillaan aivan uudenlaista yhteistyötä sosiaalisen median vaikuttajien kanssa. Villatehtaan tapahtuma-alueella on 30.5. oma alueensa erilaisille asumiseen liittyville palveluille ja asukasyhdistyksiä sekä yksittäisiä kaupunkilaisia on kutsuttu mukaan järjestämään ohjelmaa omilla asuinalueillaan ja kertomaan niiden eri mahdollisuuksista. Kannattaakin tarkistaa, mitä ohjelmaa omalle asuinalueelle on tulossa ja ilmoittautua mukaan talkoisiin tai lähteä muuten tutustumaan Hyvinkään monipuoliseen asumiseen!

Kaupunginosatapahtumien ohjelma sekä ilmoittautuminen opastetuille pyöräretkille TÄÄLLÄ.

Lisätietoja: kulttuuri- ja tapahtumapäällikkö Outi Raatikainen, outi.raatikainen@hyvinkaa.fi

 

 

 

Päivitetty 15.8.2019 Tulosta

   
    Linkki kaupungin etusivulle

 

 

 In English 

  

Lähetä e-kortti

 

Työntekijöille: 
webmail
Opettajat:
- outlook.com/edu.hyvinkaa.fi 

OTA YHTEYTTÄ

KULTTUURI- JA VAPAA-AIKA
PL 86 (Kankurinkatu 4-6), 
05801 Hyvinkää
p. 019 459 11*,
telefax 019 459 2047


Kartta Villatehtaan alueesta


Kaupungin sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi


PALAUTE

Lähetä palautetta

Puhelinvaihde 019 459 11*

VERKKOLASKUT & OSOITE

Verkkolaskutunnus  ja osoite:

verkkolaskuosoite OVT003701258660

operaattori CGI 003703575029

Kaupungin Y-tunnus: 0125866-0

 

PAPERILASKUJEN TOIMITUKSET:
  

Hyvinkään kaupunki
Ostolaskujen käsittely
PL 1
05801 HYVINKÄÄ