Taianomainen joulunavaus

Tervetuloa museokeskus Taikan joulunavaukseen lauantaina 3.12. klo 11–17.

Taikassa voit osallistua nonstop-piparityöpajaan, jossa voit päästää luovuutesi valloilleen ja koristella piparisi tarjolla olevilla aineksilla. Paja auki niin kauan kuin koristeita riittää.

Voit myös liittyä yhteisötalo Onnin käsityökerholaisten seuraan rentoutumaan käsitöiden parissa ja kuulemaan, millaista toimintaa kerho järjestää. Omat keskeneräiset käsityöt mukaan! Taikan aulassa on myös käsityökerhon lankakeräyspiste, johon voit lahjoittaa lankoja. Käsityökerholaiset taikovat lahjoituksista neuletuotteita niitä tarvitseville.

Pajalaisille ja muille museovieraille glögitarjoilu museokeskuksen aulassa. Samalla voit tehdä ihania joululahjaostoksia museokaupastamme.

Illalla museokeskuksen sulkeutumisen jälkeen 17.30 alkaen on ennakkoilmoittautuneille ainutlaatuinen tilaisuus osallistua maksulliseen skumppajooga-workshopiin tyhjässä museossa. Tule, koe, rentoudu ja nauti kaikilla aisteillasi! Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet museokeskuksen sivuilla.

Museokeskus Taikaan on klo 11–17 vapaa sisäänpääsy. Esillä taidemuseon puolella ihmisen ja luonnon suhdetta käsittelevä taiteilijaryhmä IC-98:n Haavoitettu maa -näyttely ja kokoelmanäyttely Taidelabra, sekä Hyvinkään kaupunginmuseon puolella Hyvinkään lentokentän värikkäitä vaiheita esittelevä Tie taivaan sineen.

Päivitetty 29.11.2022