Mahdollinen korona-altistuminen Uimalassa 1.11.2020 klo 16-18

Keusoten tiedotteen tiivistelmä 4.11.2020 Lue koko tiedote: Keusoten alueella koronatartunnoissa maltillista nousua https://www.keski-uudenmaansote.fi/ajankohtaista/keusoten-alueella-koronatartunnoissa-maltillista-nousua/
***

Hyvinkään Uimalassa sunnuntaina 1.11. asioineet ovat voineet altistua koronavirukselle. Uimalassa olleella henkilöllä on todettu koronavirusinfektio. Mahdollinen korona-altistuminen on voinut tapahtua sunnuntaina 1.11. klo 16-18. Uimalassa ei ole enää tartuntavaaraa.  

Suosittelemme, että kyseisenä aikana Uimalassa olleiden henkilöiden on hyvä seurata aktiivisesti terveydentilaansa. Mikäli ilmenee lieviäkin oireita, hakeudu koronavirustestiin, ja jää kotiin, kunnes saat negatiivisen koronavirustuloksen. Yleistietoa karanteenista löydät verkkosivuiltamme osoitteesta www.keski-uudenmaansote.fi/koronavirus.

Koronavirustartunnan oireita ovat esimerkiksi lämpöily, kuume, yskä, päänsärky, lihaskipu, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju- tai makuaistin menetys, pahoinvointi, ripuli ja poikkeava väsymys.

Keusoten alueen asukkaat voivat tehdä koronavirusoirearvion ja varata ajan koronavirusnäytteenottoon osoitteessa www.koronabotti.hus.fi. Koronavirustestiin Keusoten alueella pääsee myös Nettipalvelun kautta osoitteessa www.keski-uudenmaansote.fi/ nettipalvelu tai soittamalla Koronahoitopuhelimeen, p. 019 226 0099, 8-20.

Tietoa koronaviruksesta:

Päivitetty 5.11.2020