HYVINKÄÄN KAUPUNKI TIEDOTTAA
21.1.2020
 

Hyvinkään Sveitsin uimalan urakka-aikataulut vahvistuneet: Uimala kiinni koko kesän 2020

Hyvinkään uimala on suljettuna kesän 2020 johtuen uimalan mittavasta laajennusurakasta. Päätöksestä on keskusteltu myös kaupunginhallituksen kanssa. Taustalla ovat turvallisuussyyt, urakan nopeuttaminen sekä työmaan keskeyttämisen aiheuttamat kustannukset.

  • Kaupungin liikuntapalveluiden alkuperäisistä tavoitteista huolimatta, olemme nyt tulleet siihen tulokseen kaupungin johdon kanssa, että uimala on järkevintä pitää yhtäjaksoisesti suljettuna urakan aikana. Näillä keinoilla saamme uimalan nopeammin valmiiksi, sanoo liikuntapäällikkö Jarmo Vakkila.
     
  • Uintimahdollisuuksia on tarjolla Usmin uimarannalla ja Kaupunkisillan maauimalassa, joten Hyvinkäällä pääsee kuitenkin uimaan myös ensi kesänä. Kaupunkisilta sijaitsee keskustasta kilometrin, Usmi viiden kilometrin päässä. Lisäksi hyvinkääläisten käytössä on Sääksjärven ranta noin 20 km päässä.

Puolivuosi- ja sarjalippujen voimassaoloa jatketaan

Loppuvuodesta 2019 ostettujen puolivuosi- ja sarjalippujen voimassaoloa tullaan jatkamaan uimalan käyttökatkoksen verran vastaavasti loppuvuodesta 2020/alkuvuodesta 2021. Lisäksi lipuilla pääsee uimaan yhden ylimääräisen kuukauden kaupan päälle.

  • Käytännössä tämä merkitsee sitä, että loka-, marras-, ja joulukuussa 2019 ostetut puolivuosiliput (rannekkeet) saavat jatkoaikaa keväälle 2021 saakka. Täsmällinen lipun jatkoaika tarkentuu uimalan työmaan edetessä. Tämänhetkinen sulkuarvio on 5-7 kuukautta maaliskuusta 2020 lähtien, sanoo Jarmo Vakkila.

Jo ostetut sarjaliput ovat voimassa kaksi vuotta ostopäivästä lähtien. Aiemmin lipuilla oli vain vuoden voimassaolo. Tällä hetkellä ei myydä puolivuosilippuja, ainoastaan kertalippuja ja 10 kerran sarjalippuja.

Lisätietoja
Liikuntapäällikkö Jarmo Vakkila, p. 040 809 4386
Seuraa uimalan ajankohtaisia asioita www.hyvinkaa.fi/uimala ja Facebookissa www.facebook.com/sveitsinuimala

Päivitetty 21.1.2020