Koronarajoituksia puretaan Hyvinkäällä: Liikuntapaikat aukeavat rajoitetusti

Hyvinkään kaupunki purkaa koronarajoituksia kaupungin hallinnoimien liikuntapaikkojen osalta Keusoten ohjeiden mukaisesti. Ulkoliikuntatiloissa lapset ja alle 20-vuotiaat voivat jatkaa toimintaansa kuten aiemmin kevään aikana. Sisäliikuntatilat ovat käytettävissä ohjatussa liikuntatoiminnassa alle 20-vuotiaiden harrastustoimintaan kokonaisturvallisuus huomioiden. Pukutilat pidetään edelleen suljettuina.

Lisäksi aikuisten ulkoliikunta vapautuu 3.5.2021 alkaen, edellyttäen että turvavälejä noudatetaan ja että toiminta on osa ohjattua ryhmätoimintaa, joka mahdollistaa tarvittaessa altistuneiden tavoittamisen koronatartuntatapauksissa. Toiminnan kuuluu olla ohjattua toimintaa seurojen tai Hyvinkään Opiston kautta.

Yli 20-vuotiaiden aikuisten toimintaan sisäliikuntapaikat avataan tämänhetkisen suunnitelman mukaan maanantaina 17.5.2021 alkaen.

Turnauksia ei edelleenkään suositella järjestettäväksi ennen 17.5.2021. Otteluita on mahdollista järjestää ilman yleisöä, suunnittelussa on kiinnitettävä huomiota turvallisuusjärjestelyihin.

Päivitetty 3.5.2021