Hyvinkään kaupunki on ottanut käyttöön uuden tapahtumakalenterin

Hyvinkään kaupungin tapahtumakalenteri on uudistunut ja vanha on poistunut käytöstä. Uusi, nykyaikaiset vaatimukset täyttävä kalenteri löytyy vanhasta tutusta osoitteesta http://tapahtumat.hyvinkaa.fi. Uudessa tapahtumakalenterissa on entistä paremmat mahdollisuudet tuoda tapahtumien lisäksi esiin paikallisia palveluita, paikkoja ja yrityksiä. Uutena ominaisuutena on myös tapahtumien näyttäminen ja selaaminen karttanäkymässä.

Tapahtumia pääsee selaamaan rekisteröitymättä, mutta tapahtumien lisäämistä varten tulee ensin rekisteröityä osoitteessa: https://tapahtumat.hyvinkaa.fi/fi-FI/login. Kirjautumisen jälkeen omalle yhdistykselle, seuralle, yritykselle, toimipisteelle tai tapahtumapaikalle voi luoda oman ”Paikka”-profiilin valitsemalla valikosta kohdan ”Oma yritykseni” (vaikkakaan kyseessä ei aina ole yritys). Perustietojen tallennuksen jälkeen voit lisätä vielä paikkasi alle eri palveluita. Kun olet julkaissut paikan ja palvelusi, ovat ne näkyvillä tapahtumakalenterissa kartalla, eri listauksissa sekä valtakunnallisesti eventz.today-palvelussa. Voit myös luoda tapahtumia paikkaprofiilisi nimissä. Tapahtumia voi luoda kirjautumisen jälkeen suoraan, ilman paikkaprofiilia valitsemalla valikosta ”luo tapahtuma” ja antamalla pyydetyt tiedot. Muista myös lisätä houkutteleva kuva tapahtumaasi! Hyvinkään kaupunki on kustantanut valmiiksi premium-tilauksen paikallisten tapahtumien ja palveluiden markkinointiin.

Uusi kalenteri hakee tapahtumia automaattisesti useista eri palveluista, mm. Facebookista, joten Facebookiin lisäämäsi tapahtuma todennäköisesti löytyy kalenterista jo valmiina. Suositus kuitenkin on, että kaikki tapahtumat lisätään kalenteriin suoraan, vaikka ne olisivatkin siirtyneet sinne jo automaattisesti jostakin toisesta palvelusta. Näin tieto löytyy varmasti oikeassa muodossa. Järjestelmä poistaa päällekkäiset tapahtumat ja jättää jäljelle suoraan järjestelmään tehdyn tapahtuman. Tapahtumakalenteri toimii tällä hetkellä parhaiten muilla kuin Microsoftin selaimilla. Esimerkiksi Googlen Chrome -selaimen saa ladattua ilmaiseksi osoitteesta: www.google.fi/chrome/browser/desktop/index.html.

Kuva yleisötilaisuudesta

Mikäli olet syöttänyt tämän vuoden tapahtumia vanhaan järjestelmään, pyydämme kirjaamaan tapahtumat myös uuteen kalenteriin, sillä tapahtumat eivät siirry vanhasta kalenterista uuteen automaattisesti. Kaupunki järjestää perehdytystilaisuuden kalenterin käyttöön helmikuussa. Perehdytystilaisuus on kaupungintalolla 13.2.2018 kello 17 - 18. Ota mukaan oma tietokone, tabletti tai muu mobiililaite, niin pääset luomaan profiilin ja kokeilemaan tapahtumien syöttöä paikan päällä. Ilmoittautumiset etukäteen: outi.raatikainen@hyvinkaa.fi.

 

Lisätietoja

Hyvinkään kaupungin kulttuuripalvelut
kulttuuri- ja tapahtumapäällikkö
Outi Raatikainen
outi.raatikainen@hyvinkaa.fi
0400 929 846


Visit Hyvinkää
Kaupungintalo, Kankurinkatu 4-6, Villatehdas, 05800 HYVINKÄÄ
019 459 2038, 0400 269 831
visit@hyvinkaa.fi
www.visithyvinkaa.fi

Päivitetty 1.2.2018