POIKKEUSTILAKLUBI

musiikkia – akrobatiaa – taikuutta – runoutta – teatteria – taidetta – jotainmuutamitä

Hyvinkään kaupungin kulttuuripalvelut järjestää kulttuuritapahtumasarjan Hyvinkään kaupungintalon aulassa 1.4.2020 alkaen. Sarjan tilaisuudet lähetetään suorina Hyvinkään kaupungin Youtube-kanavan sekä Poikkeustilaklubin Facebook-sivun kautta katsottaviksi missä tahansa maailman kolkassa – olitpa karanteenissa, vanhainkodissa, ruokatunnilla tai viettämässä romanttista koti-iltaa, tulevat hyvinkääläiset taiteilijat luoksesi lankoja pitkin.

Etsimmekin nyt SINUA hyvinkääläinen tai hyvinkääläislähtöinen taiteilija, joka toimit kulttuurialalla päätyönäsi ja menetit ainakin suurimman osan töistäsi yhtenä maaliskuisena iltapäivänä. Tarjoamme esiintymismahdollisuuden Poikkeustilaklubillamme huhti-toukokuun aikana ja korvaamme esityksestä rahallisen korvauksen. Voit tilaisuuden yhteydessä myös mainostaa tarjoamiasi palveluita. Lisäksi ammattivalokuvaaja ikuistaa keikat, joista saat kuvat ja muut taltioinnit omaan käyttöösi.

Poikkeustilaklubin logo

Poikkeustilaklubin keikat ovat kestoiltaan alle tunnin mittaisia. Hyvinkään kaupunki järjestää tilaisuuksien äänentoiston, valaisun, streamauksen sekä live-esitysten esitysoikeudet. Koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi esiintyjäryhmät ovat pieniä ja esiintyjät vähintään metrin päässä toisistaan. Samaan tilaisuuteen voidaan myös yhdistää useampia eri esiintyjiä turvajärjestelyjen puitteissa.

Lähetä omat tietosi/ryhmäsi tiedot, tarjoamasi esitys kestoineen, kustannusarvio sekä aikataulutoive, niin koostamme tulleista ehdotuksista ohjelmaa Poikkeustilaklubille. Lähtökohtaisesti klubeja järjestetään huhti-toukokuun ajan, kaksi - kolme kertaa viikossa, mutta seuraamme aktiivisesti tilannetta ja viranomaisohjeistuksia. Haku on toistaiseksi voimassa ja ehdotuksia voi lähettää osoitteeseen outi.raatikainen@hyvinkaa.fi.

Myös muut ideat ja uudet avaukset kaupungin kulttuurielämään tämän poikkeuksellisen maailmantilanteen ajalle ovat tervetulleita!

Seuraa klubisivuamme Facebookissa, niin pysyt parhaiten ajan tasalla!

Lisätietoja

Kulttuuri- ja tapahtumapäällikkö Outi Ruso, outi.ruso@hyvinkaa.fi, 0400 929 846
Poikkeustilaklubiemäntä Charlotta Kivistö, charlotta.kivisto@hyvinkaanorkesteri.fi, 040 773 8466

Päivitetty 25.3.2020