MATKAILUUN JA TAPAHTUMIIN LIITTYVÄT SÄHKÖISET PALVELUT UUDISTUVAT

Hyvinkää 100 -juhlavuosi alkaa olla takanapäin ja on aika katsoa tulevaisuuteen. Juhlavuosi toi mukanaan muun muassa Hyvinkää 100 vuotta -Facebook-sivun, joka on kerännyt yli 2000 hyvinkääläistä ja Hyvinkään ystävää seuraamaan uutisia juhlavuoden kulusta ja sen eri tapahtumista. Vuoden 2018 alusta sivu jatkaa paikallisista tapahtumista tiedottamista nimellä ”Visit Hyvinkää”. Uusi sivu keskittyy siis Hyvinkään kaupungin virallisen Facebook-sivun rinnalla kertomaan erityisesti tapahtumista, mutta palvelee lisäksi kaupunkiimme suuntaavia matkaajia tarjoamalla tietoa esimerkiksi erilaisista nähtävyyksistä, matkailukohteista ja -palveluista.

Mikäli olet jo mukana Hyvinkää 100 vuotta -seuraajissa, asia on osaltasi kunnossa. Jos et, käy liittymässä mukaan joko nyt, tai vuoden vaihteessa, jolloin löydät sivun kirjoittamalla Facebookin hakutoimintoon Visit Hyvinkää. Kannattaa myös varmistaa, että olet valinnut ”seurataan” -valikon alta ”katso ensin” ja ”kaikki ilmoitukset”, niin et varmasti jää vaille tärkeitä tietoja.

Halutessasi tiedottaa omasta tapahtumastasi Visit Hyvinkää -sivun kautta, ole yhteydessä kulttuuri- ja tapahtumapäällikkö Outi Raatikaiseen: outi.raatikainen@hyvinkaa.fi. Mikäli haluat tiedottaa muusta matkailuun liittyvästä, oikea osoite on: visit@hyvinkaa.fi.

Vuonna 2017 ahkerassa käytössä olleen #hyvinkaa100 -aihetunnisteen sijasta voi nyt omassa somemarkkinoinnissakin siirtyä käyttämään #visithyvinkaa -tunnistetta

Hyvinkään matkailijoita palvelevat myös www.visithyvinkaa.fi -sivut, joista julkaistaan keväällä 2018 englanninkielinen versio.


UUSI TAPAHTUMAKALENTERI KÄYTTÖÖN TAMMIKUUSSA

Hyvinkään kaupungin tapahtumakalenteri uudistuu. Uusi, nykyaikaiset vaatimukset täyttävä kalenteri löytyy tammikuun puolivälin jälkeen vanhasta tutusta osoitteesta http://tapahtumat.hyvinkaa.fi. Uudessa tapahtumakalenterissa on entistä paremmat mahdollisuudet tuoda tapahtumien lisäksi esiin myös paikallisia palveluita, paikkoja ja yrityksiä. Lisäksi kalenteri näyttää tapahtumat kartalla ja hakee ne automaattisesti useista eri palveluista, kuten Facebookista.

Kalenterin käyttöön liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä kulttuuri- ja tapahtumapäällikköön: outi.raatikainen@hyvinkaa.fi.

 

KULTTUURI- JA MATKAILULEHTI VILLARI

Hyvinkään kaupungin julkaisema Villari-lehti ilmestyy jatkossa kaksi kertaa vuodessa, huhtikuussa ja lokakuussa. Villari tarjoaa ajankohtaisia uutisia kaupungin kulttuurielämyksistä ja muista kaupunkilaisten vapaa-aikaan liittyvistä asioista. Myös matkailijat on huomioitu. Lehden voit lukea sähköisenä versiona osoitteessa: www.hyvinkaa.fi/villari.

Villarin tapahtumakalenteri kerätään jatkossakin sähköiseen tapahtumakalenteriin ilmoitetuista tapahtumista. Villari tarjoaa myös edullista mainostilaa oman tapahtuman, yrityksen tai palvelun markkinoimiseen. Villarin levikki on noin 27 000 ja se jaetaan jokaiseen kotiin Hyvinkään talousalueella.

Olemme tehneet ikimuistoisen Hyvinkää 100 -juhlavuoden yhdessä! Kiitos tekijöille, tukijoille ja kaikille lukuisiin tapahtumiin osallistuneille!

 

Hyvinkään kaupungin kulttuuripalvelut
kulttuuri- ja tapahtumapäällikkö
Outi Raatikainen
outi.raatikainen@hyvinkaa.fi
0400 929 846


Visit Hyvinkää
Kaupungintalo, Kankurinkatu 4-6, Villatehdas, 05800 HYVINKÄÄ
019 459 2038, 0400 269 831
visit@hyvinkaa.fi
www.visithyvinkaa.fi

Tarja Haukkasalo, matkailusihteeri
040 687 2110
tarja.haukkasalo@hyvinkaa.fi

Sanna-Mari Kunttu, luontomatkailun asiantuntija
040 661 2189
sanna-mari.kunttu@hyvinkaa.fi 

 

Päivitetty 30.12.2017 Tulosta

   
    Linkki kaupungin etusivulle

 

 

 In English 

  

Lähetä e-kortti

 

Työntekijöille: 
webmail
Opettajat:
- outlook.com/edu.hyvinkaa.fi 

OTA YHTEYTTÄ

PL 86 / Kankurinkatu 4-6
05801 Hyvinkää
p. 019 459 11*
kirjaamo@hyvinkaa.fi
    
Kartta Villatehtaan alueesta 

Kaupungin sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi
   
Avoinna:
ma-to klo 8-16, pe klo 8-15

   

PALAUTE

Lähetä palautetta

Puhelinvaihde 019 459 11*

VERKKOLASKUT & OSOITE

Verkkolaskutunnus  ja osoite:

verkkolaskuosoite OVT003701258660

operaattori CGI 003703575029

Kaupungin Y-tunnus: 0125866-0

 

PAPERILASKUJEN TOIMITUKSET:
  

Hyvinkään kaupunki
Ostolaskujen käsittely
PL 1
05801 HYVINKÄÄ