Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut kutsuu yhdistyksiä mukaan tapahtumiin

Kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut järjestää elokuussa kaksi isoa tapahtumaa Villatehtaan alueella; nuorten musiikkitapahtuma Sun Dance Dayn lauantaina 20.8. kello 16–20 ja koko perheen Lystilauantain lauantaina 27.8. kello 9–14.


SUN DANDE DAY

Sun Dance Day on hauska koko perheen kesäinen musiikkitapahtuma. Tapahtuman järjestää Hyvinkään kaupungin nuorisopalvelut ja se on pääsymaksuton, päihteetön ja ikärajaton. Tänä vuonna Sun Dance Dayn pääesiintyjänä nähdään lupaava nuori artisti Lucas. Lucas valikoitui pääesiintyjäksi avoimen Sun Dance Dayn logoäänestyksen kautta.

Lucasin lisäksi tapahtumassa nähdään paikallisia nuorten yhtyeitä ja tanssiesityksiä. Mukana on myös eri yhteistyökumppaneiden esittelypisteitä sekä Hyvinkään Kameraseuran avoin studio.

Sun Dance Dayta järjestettiin yhtäjaksoisesti vuodesta 1993 aina vuoteen 2011 asti, minkä jälkeen se oli muutaman vuoden tauolla ja palasi Hyvinkään tapahtumakalentereihin 2015. Ilmaistapahtuman esiintyjinä on vuosien saatossa nähty monia valtakuntamme tunnetuimmista bändeistä ja artisteista, kuten J.Karjalainen, Fintelligens, Tiktak, Paleface, Happoradio ja Haloo Helsinki.

LYSTILAUANTAI

Lystilauantai on yli kymmenvuotias koko perheen tapahtuma, jonka toteuttavat yhteistyössä Hyvinkään kaupunki, HyPS Concarit, Hyvinkään kaupunkiyhdistys ja Aamuposti.

Tapahtuman tunnus

Suuren suosion saavuttaneen jättikirpputorin lisäksi luvassa on jälleen musiikki- ja liikuntaesityksiä, poniratsastusta, maalipotkukisa ja paljon muuta koko perheen lystiä. Viime vuonna tapahtuma keräsi yli 7000 kävijää. Tänä vuonna samaan aikaan Lystilauantain kanssa kaupungintalolla järjestetään myös Suomen Puukkoseuran SM-puukko 2016 -tapahtuma, jonka työpajat tuovat oman lisänsä tapahtuman ohjelmaan.

 

Tarjoamme molempiin tapahtumiin yhdistyksille maksuttomia esittelypaikkoja. Paikat ovat ulkona. Mahdollinen teltta sekä esittelypöytä tulee tuoda paikalle itse. Paikkoja on rajoitetusti ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli yhdistyksesi tarvitsee sähköä, kerro siitä ilmoittautumisen yhteydessä.


Ilmoittautumiset (ensisijaisesti sähköpostitse):

Tiedottaja Outi Raatikainen, outi.raatikainen@hyvinkaa.fi, p. 0400 929 846

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä seuraavat tiedot:
- yhdistyksen nimi ja yhteyshenkilö
- yhteystiedot (sähköpostiosoite, puhelinnumero)
- esittelypisteen koko ja mahdollinen sähköntarve
- kuvaus toiminnallisen esittelypisteen ohjelmasta

Näkemisiin tapahtumissa!

Päivitetty 17.6.2016 Tulosta

   
    Linkki kaupungin etusivulle

 

 

 In English 

  

Lähetä e-kortti

 

Työntekijöille: 
webmail
Opettajat:
- outlook.com/edu.hyvinkaa.fi 

OTA YHTEYTTÄ

PL 86 / Kankurinkatu 4-6
05801 Hyvinkää
p. 019 459 11*
kirjaamo@hyvinkaa.fi
    
Kartta Villatehtaan alueesta 

Kaupungin sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi
   
Avoinna:
ma-to klo 8-16, pe klo 8-15

   

PALAUTE

Lähetä palautetta

Puhelinvaihde 019 459 11*

VERKKOLASKUT & OSOITE

Verkkolaskutunnus  ja osoite:

verkkolaskuosoite OVT003701258660

operaattori CGI 003703575029

Kaupungin Y-tunnus: 0125866-0

 

PAPERILASKUJEN TOIMITUKSET:
  

Hyvinkään kaupunki
Ostolaskujen käsittely
PL 1
05801 HYVINKÄÄ