Käsityöläismarkkinat Villatehtaalla

Tervetuloa myyjäksi Lankalauantain Käsityöläismarkkinoille Villatehtaalla!

Hyvinkään kaupungin kulttuuripalvelut järjestää yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa kolmannet Käsityöläismarkkinat Villatehtaalla lankalauantaina 11.4.2020. Samaan aikaan käsityöläismarkkinoiden kanssa Villatehtaalla järjestetään myös koko perheen fantasiaseikkailu Noitametsä. Markkinat ja Noitametsä ovat avoinna kello 10–17.

Aiemmat käsityöläismarkkinat ovat saavuttaneet suuren suosion keräten kymmeniä myyjiä ja satoja kävijöitä Villatehtaan historialliseen miljööseen. Nyt myyntialuetta on laajennettu ja näin mukaan saadaan entistäkin enemmän myyjiä sekä laajempi tarjonta erilaisia käsitöitä. Tällä kertaa mukaan toivotaan erityisesti lisää käsityötarvikkeiden ja -välineiden myyjiä.

Paikan varaaminen

Mikäli haluat osallistua myyjänä käsityöläismarkkinoille, lähetä lyhyt esittely itsestäsi ja töistäsi kuvineen 28.2.2020 mennessä osoitteeseen: tuulia.vennola@hyvinkaa.fi. Myyjien valinnasta vastaa käsityöläismarkkinoiden järjestäjistä koostuva raati ja valituille ilmoitetaan 13.3. mennessä. Valinnassa korostetaan laadun ja monipuolisen valikoiman lisäksi kestävän kehityksen mukaisia arvoja.

Paikkojen koot ja hinta

  • Markkinapaikan hinta on 40 €.
  • Sisäpaikan koko on 3 x 1,5 m. Sisäpaikkoihin kuuluu pöytä (140 x 50 cm) sekä kaksi tuolia, minkä lisäksi paikalle on mahdollista tuoda oma rekki tai vastaava, paikan koko huomioiden.
  • Ulkopaikan koko on 4 x 4 m. Erityistoiveet pyritään ottamaan mahdollisuuksien mukaan huomioon.

Lankalauantain Käsityöläismarkkinat Villatehtaalla järjestää Hyvinkään kaupunki yhteistyössä Hyvinkään taidemuseon, Hyvinkään kaupunginmuseon, Lasten ja nuorten kulttuuritalo Villa Artun, Hyvinkään kaupunkiyhdistyksen sekä Villatehdas Oy:n kanssa.

Kuvassa hand-made tunnuslogo

Päivitetty 30.7.2020