Eero Eskolan rahasto

Hyvinkään Sivistystoimi ilmoittaa hyvinkääläisten ikääntyneiden hyvinvointia, osallisuutta, omatoimisuutta ja yhteisöllisyyttä edistävien toimijoiden, järjestöjen, yhteisöjen tai vastaavien haettavaksi 13.9.2021 alkaen Eero Eskolan rahaston avustukset ikääntyneiden elinolojen parantamiseen.

HAKIJAT 

Hakijana voivat olla hyvinkääläiset voittoa tavoittelemattomat, yleishyödylliset yhdistykset ja järjestöt sekä yhteisöt, joiden toiminta edistää hyvinkääläisten ikääntyneiden hyvinvointia. Avustuksia myönnettäessä painotetaan erityisesti kaikille ikääntyneille avointa, matalakynnyksistä ja vaikuttavaa toimintaa.

Avustuksia voidaan myöntää vain yleishyödyllisille, voittoa tavoittelemattomille yhteisöille. Avustusten jakamisessa noudatetaan kilpailuneutraliteetista annettuja säännöksiä.

AVUSTUKSEN JAKOPERUSTEET

Avustusta voidaan hakea vuodelle 2022 seuraaviin tarkoituksiin:

1.    avustukset ikääntyneiden elinolojen parantamiseen

2.    Ikäännytään yhdessä – tehdään yhdessä

Avustukset ikääntyneiden parissa toimivien järjestöjen, yhdistysten ja yhteisöjen väliseen yhteistyöhön.

 

Avustuksia jaetaan yleisavustuksena hankkeisiin, joilla edistetään hyvinkääläisten ikääntyneiden hyvinvointia ja tuetaan hyvinkääläisten ikääntyneiden osallisuutta, omatoimisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Avustuksia ei jaeta esimerkiksi asunto-osakeyhtiöille, yrityksille, julkisen sektorin toimijoille tai muille lakisääteisiä tehtäviä tekeville tahoille.

 

- EERO ESKOLAN RAHASTON AVUSTUSLOMAKE JA RAHASTON SÄÄNNÖT (sis. hankesuunnitelma) pdf

- EERO ESKOLAN RAHASTON AVUSTUSLOMAKE JA RAHASTON SÄÄNNÖT (sis. hankesuunnitelma) docx

 

YLEINEN HAKEMUSINFO

Eskola-infossa voit kysyä hakuun liittyviä kysymyksiä. Yleinen hakemusinfo järjestetään etäyhteyden avulla. Tarvitset laitteen, jossa on internetyhteys (älykännykkä, tabletti tai tietokone). Tarjolla teknistä tukea.

Hakuinfo osoitteessa >> onnensilta.whereby.com/etakahvila 

·        17.9.2021 klo 10-11.30

·        20.9.2021 klo 13-14.30

 

HAKEMUKSEN TOIMITTAMINEN

Avustushakemukset toimitetaan pe 15.10. klo 15.00 mennessä

osoitteeseen

Hyvinkään kaupunki,

sivistystoimi, kirjaamo

PL 86

05801 Hyvinkää

 

tai kaupungintalon infoon (Kankurinkatu 4-6).

Kuoreen merkintä "Eero Eskolan rahasto 2022".

 

Hakulomakkeen voi tulostaa kaupungin sivuilta tai hakea kaupungintalon infosta, Kankurinkatu 4–6, ma–to klo 8–16 ja pe klo 8–15

 

Lisätietoa:

-        Taivi Toikka, taivi.toikka@hyvinkaa.fi / 040 674 0374


Tiedoksi Eero Eskolan rahastosta avustusta toimintavuodelle 2020 tai 2021 saaneille >> pöytäkirja Kulttuuri- ja hyvinvointilautakunnan kokouksesta 1.9.2021 – koronaepidemian vaikutus avustusten käyttöön ja raportointiin

Päivitetty 23.4.2021