Eero Eskolan rahasto

Hyvinkään sivistystoimi ilmoittaa hyvinkääläisten ikääntyneiden hyvinvointia, osallisuutta, omatoimisuutta ja yhteisöllisyyttä edistävien toimijoiden, järjestöjen, yhteisöjen tai vastaavien haettavaksi 7.9.2020 alkaen Eero Eskolan rahaston avustukset ikääntyneiden elinolojen parantamiseen.

 

HAKIJAT

Hakijana voivat olla hyvinkääläiset voittoa tavoittelemattomat, yleishyödylliset yhdistykset ja järjestöt sekä yhteisöt, joiden toiminta edistää hyvinkääläisten ikääntyneiden hyvinvointia. Avustuksia myönnettäessä painotetaan erityisesti kaikille ikääntyneille avointa, matalakynnyksistä ja vaikuttavaa toimintaa.

Avustuksia voidaan myöntää vain yleishyödyllisille, voittoa tavoittelemattomille yhteisöille. Avustusten jakamisessa noudatetaan kilpailuneutraliteetista annettuja säännöksiä.

 

AVUSTUKSEN JAKOPERUSTEET

Avustusta voidaan hakea vuodelle 2021 seuraaviin tarkoituksiin:

1.      avustukset yli 75 vuotta täyttäneiden elinolojen parantamiseen

2.      avustukset yli 75 vuotta täyttäneiden lähiyhteisötoiminnan kehittämiseen ja toteuttamiseen koronatilanteen huomioiden

 

Avustuksia jaetaan yleisavustuksena hankkeisiin, joilla edistetään hyvinkääläisten ikääntyneiden hyvinvointia ja tuetaan hyvinkääläisten ikääntyneiden osallisuutta, omatoimisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Avustuksia ei jaeta esimerkiksi asunto-osakeyhtiöille, yrityksille, julkisen sektorin toimijoille tai muille lakisääteisiä tehtäviä tekeville tahoille.

- EERO ESKOLAN RAHASTON AVUSTUSLOMAKE JA RAHASTON SÄÄNNÖT (sis. hankesuunnitelma) pdf

- EERO ESKOLAN RAHASTON AVUSTUSLOMAKE JA RAHASTON SÄÄNNÖT (sis. hankesuunnitelma) docx

 

HAKEMUSINFO - AJATUSHAUTOMO

Eskola infossa voit kysyä hakuun liittyviä kysymyksiä ja ideoida omaa hakemusta. Tänä vuonna hakemusinfo järjestetään etäyhteyden avulla. Tarvitset laitteen, jossa on internetyhteys (älykännykkä, tabletti tai tietokone). Tarjolla teknistä tukea.

Ilmoittaudu mukaan, ilmoittautuneille lähetetään osallistumisohjeet sähköpostitse.

•                         11.9.2020 klo 10-11.30

•                         16.9.2020 klo 13-14.30

 

HAKEMUKSEN TOIMITTAMINEN

Avustushakemukset toimitetaan pe 16.10. klo 15.00 mennessä osoitteeseen

Hyvinkään kaupunki,

sivistystoimi, kirjaamo

PL 86

05801 Hyvinkää

 

tai kaupungintalon infoon (Kankurinkatu 4-6). Kuoreen merkintä "Eero Eskolan rahasto".

 

Hakulomakkeen voi tulostaa kaupungin sivuilta tai hakea kaupungintalon infosta, Kankurinkatu 4–6, ma–to klo 8–16 ja pe klo 8–15

 

Lisätietoa:

-        Taivi Toikka, taivi.toikka@hyvinkaa.fi / 040 674 0374

-        Panu Isotalo, panu.isotalo@hyvinkaa.fi / 040 675 7941

 

Päivitetty 23.9.2020