JOULUISIA TAPAHTUMIA HYVINKÄÄLLÄ

Parasta jouluikkunaa pääset äänestämään TÄÄLLÄ!

Matkailuyrittäjien jouluiset tapahtumat löydät täältä

musiikki markkinat tanssi ja voimistelu muut

 

MUSIIKKI

VALKEAA JOULUA - JOULUKIERTUE 2019 TULISET TENORIT JA SULOISET SOPRAANOT
to 28.11. klo 19
Hyvinkääsali, Kauppatori 1

Jyrki Anttila, Johanna Försti, Pentti Hietanen ja Maria Lund. Huippusuositut solistit valloittavat yleisön upealla osaamisellaan vuosi vuoden jälkeen tarjoten aina jotain uutta ja jotain perinteistä. Tuliset tenorit ja Suloiset sopraanot ovat vakuuttaneet kuulijansa ja suomalaisten sydämet herkillä tulkinnoillaan jo monena vuonna. Monipuolinen ohjelmisto ja suvereeni osaaminen yhdistyvät taitavaksi kokonaisuudeksi, joka hurmaa kuulijansa joka joulu. Ohjelmistossa tutut perinteiset joululaulut ja uudemmat suosikit vaihtelevat muodostaen täydellisen ja harmonisen elämyksen. Liput: lippu.fi.

JOULUKONSERTTI
pe 29.11. klo 18.00
Hyvinkään vanha kirkko, Uudenmaankatu 13

Hyvinkään Kide-kuoron perinteinen joulukonsertti Hyvinkään vanhassa kirkossa. Ohjelma maksaa 10 € ja sisältää glögitarjoilun.

NELJÄ TORVEA SOITTAA JOULUMUSIIKKIA
la 30.11. 14–15.30
Kulttuurikahvila Arkikulta, Koulukatu 8

Baritonitorvi ja tuuba saapuvat viihdyttämään joulun odotusta ja soittavat iloksemme joulumusiikkia, tällaisella kokoonpanolla hyvin harvoin kahviloissa tarjolla, tule kokemaan kuinka torvet resonoivat.

HYVINKÄÄNKYLÄN PUHALLINORKESTERIN PERINTEINEN JOULUKONSERTTI ”TERVEISIÄ JOULUPUKIN PAJASTA”
su 1.12. klo 16.00
Hyvinkääsali, Kauppatori 1

Hyvinkäänkylän Puhallinorkesterin perinteinen joulukonsertti ”Terveisiä joulupukin pajasta”. Konsertissa ovat mukana Hyvinkään musiikkiluokat. Lavalla on yhtä aikaa yli 150 muusikkoa. Liput: lippu.fi.

HYVINKÄÄN MIESLAULAJIEN JA JANAKKALAN VIIHDEKUORON TÄHDISTÄ KIRKKAIN -JOULUKONSERTTI
su 1.12. klo 16.00
Hyvinkään kaupungintalo, Kankurinkatu 4-6

Viihteellinen joulukonsertti, jossa vierailevana solistina Anita Joensuu.
Liput 15 € ovelta ennen tilaisuuden alkua.
Ennakkovaraus : www.hyvinkaanmieslaulajat.fi > otayhteyttä
Kesto n. 1,5 h, ei väliaikaa

JO JOUTUU ILTA - PERINTEISIÄ JOULULAULUJA
ke 4.12. klo 19
Hyvinkään kirkko, Hämeenkatu 16

Hyvinkään Oratoriokuoron joulukonsertti, johtaa Erkki Hannonen. Ohjelma 10 €.

JOULULAULUN JUHLAA JA SYDÄMENI LAULUJA
su 8.12. klo 16
Hyvinkään kirkko, Hämeenkatu 16

Joululaulun juhlaa ja Sydämeni lauluja konsertti on tunnelmallinen hyväntekeväisyyskonsertti, joka toteutetaan omien ihanien paikallisten muusikkojemme kanssa Hyvinkään kirkossa. Kuulemme ihanimmat joululaulut ja osa lauluista lauletaan yhdessä!

Musiikista vastaavat Charlotta Kivistö, Pasi Jääskeläinen, Sami Kujala ja Metrsi Tuomainen solistinaan Mika Ikonen. Joukkuetta vahvistaa laulullaan myös Markku Pauro. Kirkon valaisusta vastaa Jouni Laine.  Konsertin käsiohjelma 10 € kirkon aulasta klo 15.15 alkaen.

NYT TÄHTITARHOIHIN LAULU SOI
ma 9.12. klo 19
Hyvinkään kirkko, Hämeenkatu 16

Perinteinen Solinan joulukonsertti Hyvinkään kirkossa. Käsiohjelma 15 €. Kuorolaisilta 12 € ennakkoon.

JOULUKONSERTTI "ALLA TÄHTITAIVAAN"
ti 10.12. KLO 18.00
Palvelutalo Mäntykoto, Sähkökatu 28

Hyvinkään Työväen Mieskuoro johtajana Anu Sepp ja sen Otto Baritones -lauluyhtye laulaa ja laulattaa tuttuja joululauluja perinteisessä joulukonsertissa Palvelutalo Mäntykodossa. Tilaisuus on avoin kaikille ja on pääsymaksuton.

KATRI HELENA: JOULUKONSERTTI
ke 11.12. klo 19.00
Hyvinkääsali, Kauppatori 1

Katri Helenan joulukonsertti yhdessä Ville Riipan johtaman orkesterin kanssa. Konsertti johdattaa kuulijan joulun tunnelmaan takuuvarmalla otteella. Ohjelmisto koostuu sekä uusista että vanhoista joululauluista mitä Katri Helena tulkitsee herkällä otteellaan. Tervetuloa viihtymään tähän laadukkaaseen Katri Helenan joulukonserttiin. Kesto 2 x 40 min + väliaika. Liput: lippu.fi.

JOULU – NINNI POIJÄRVI & TOMMI KALENIUS
to 12.12. klo 19.00
Hyvinkään kirkko, Hämeenkatu 16

Kaksi laulaja-lauluntekijää, Ninni Poijärvi ja Tommi Kalenius, tarjoilevat joulumuistoja jouluihmisille konserttikiertueellaan viulun ja akustisen kitaran säestyksellä.

SOIVA JOULUTALO
la 14.12. klo 10
Hyvinkään musiikkiopisto, Hyvinkäänkatu 1

Perinteinen koko perheen tapahtuma. Konsertteja, musiikkikahvio ja myyjäiset. Konsertit Musiikkiopiston Kamarimusiikkisalissa klo 10, 11 ja 12. Vapaa pääsy!

JOULULAULUKONSERTTI MÄNTYKODOSSA
la 14.12. klo 14
Sähkökatu 28

Bel Canton ystävät ja Kalle Välimaa, piano, esittävät jouluisia yksinlauluja ja laulattavat yleisöä Mäntykodossa. Laulajien valmennus Inari Gebhard. Vapaa pääsy.

JOULUN TÄHTI – RAUTATIEN SOITTAJIEN JOULUKONSERTTI
la 14.12. klo 18.00
Hyvinkääsali, Kauppatori 1

Konsertin solisti Helena Juntunen on yksi tämän hetken valovoimaisimmasta kansainvälisistä sopraanotähdistämme. Helena Juntusen hurmaava ääni ja monipuolinen osaaminen valloittaa kuulijan. Luvassa ikimuistoinen jouluinen tähtikonsertti. Liput: lippu.fi.

FELIS-KVARTETIN JOULUKONSERTTI
la 14.12. klo 18.00
Jokipadontie 6

Kaukas EloFolkin joulukonsertissa Kaukasten Juhlatalon lavalla soittaa Felis-kvartetti!
Felis-jousikvartetti on toiminut nykyisessä kokoonpanossaan vuodesta 2005. Kaikki soittajat ovat valmistuneet Sibelius-Akatemiasta ja ovat soittaneet yhdessä erilaisissa kokoonpanoissa jo opiskeluajoista lähtien. Kvartetin jäsenet toimivat muusikkoina ja opettajina pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla.
Sirkka Kautonen, 1. viulu, Anja Syvälähde, 2. viulu, Helka Hakasalo, alttoviulu, Marion Göbel, sello.
Liput: 10 €, alle 15 v. ilmaiseksi. Etukäteen Lipputoimisto.fi tai tuntia ennen ovelta.
Ilmainen kuljetus Jokelan asemalta 17.20 ja 17.50.
Kyläkahvila ennen ja jälkeen esityksen!

ERJA LYYTINEN & FRIENDS: BLUE CHRISTMAS - ERJA LYYTINEN, MARJO LEINONEN, MICKE BJÖRKLÖF
su 15.12. klo 18.00
Hyvinkääsali, Kauppatori 1

Vuoden 2019 Blue Christmas -kiertueen tähdet ovat Marjo Leinonen, Micke Björklöf ja Erja Lyytinen. Rokkaavan riemukas Blue Christmas -konsertti on kitaristi Erja Lyytisen emännöimä kiertue, joka rokkaa jo kolmatta joulua pitkin Suomen konserttisaleja. Konsertissa kuullaan Erja Lyytisen ja solistivieraiden omaa materiaalia sekä blues, rock ja soul -henkisiä kappaleita ja tietenkin myös jouluisia lauluja. Liput: lippu.fi.

ARJA KORISEVA – RAKKAUDESTA JOULUUN
ma 16.12. klo 19.00
Hyvinkääsali, Kauppatori 1

Pianistina Minna Lintukangas. Konsertissa kuullaan nostalgisia, tuttuja joululauluja sekä uudempia lauluja Arjan omasta tuotannosta. Liput: lippu.fi.

JP LEPPÄLUOTO: SIELULINTU-JOULUKONSERTTIKIERTUE
pe 20.12. klo 19.00
Hyvinkääsali, Kauppatori 1

Suomen eturivin tummaäänisimpänä tulkitsijana tunnettu JP Leppäluoto lähtee Sielulintu-joulukonserttikiertueelle marraskuussa. Kiertue kattaa 14 kirkkoa sekä salia ympäri maan. Viime joulun kiertue oli loppuunmyyty. Orkesterin muodostavat sellisti Elias Kahila, kitaristi Samuli Erkkilä ja rumpali Jani Auvinen. Tutut ja tuntemattomat joululaulut saavat kokoonpanon käsittelyssä maanläheisen kaiun ja tunteiden spektri tulee olemaan kirjava, aina riehakkuudesta rauhaan. Kesto 1 h 15 min. Liput: lippu.fi.

DIANDRA - KERRAN JOULUKUUN AIKAAN
su 22.12. klo 18.00
Hyvinkääsali, Kauppatori 1

Diandran tunnelmallinen joulukonsertti Hyvinkääsalissa on erinomainen tilaisuus nauttia joulun taiasta niin perheen, ystävien kuin työyhteisönkin kanssa. Upeaäänisen Diandran sykähdyttävät tulkinnat kauneimmista joululauluista valloittavat, ja tuovat ripauksen joulun kimallusta sekä lämpöä kaikkien sydämiin - ikään katsomatta.

JOULUNA - HYVINKÄÄN KAMARIKUORON JOULUKONSERTTI
ke 25.12. klo 18
Hyvinkään kirkko, Hämeenkatu 16

Jouluna-konserttiin on koottu tunnelmallinen kokonaisuus rakkaimmista joululauluista meiltä ja muualta sekä joulun rauhaan johdattavista tunnettujen säveltäjien teoksista. Urkusäestyksestä vastaa Anna-Maija Virtanen ja konsertin johtaa Urpo Rauhala.

MARKKINAT

KIKEN JOULUMARKKINAT
la 30.11. klo 10–14
Riihimäenkatu 81

Joulubasaari, joululaulajaiset klo 11–11.30, huutokauppa klo 12–12.45.
'Operaatio Parta' -tietovisa, Cafe Kikestä riisipuuroa ja joulutorttuja, kuumaa glögia ja piparkakkuja, grillin herkkuja, jouluista askartelua ja joulumuori. Kaikki tuotteet -24 % (ei koske PopUp-tuotteita, elintarvikkeita eikä kuljetuspalvelua).

UUDENKYLÄN KOULUN JOULUMYYJÄISET KAUKASTEN JUHLATALOLLA
la 30.11. klo 11–13
Kaukasten Juhlatalo, Jokipadontie 6

Perinteiset Uudenkylän koulun joulumyyjäiset. Koululaisten tekemiä käsitöitä, leivonnaisia, kahvila, arpajaiset. Järj. Uudenkylän koulun vanhempainyhdistys.

JOULUMARKKINAT
la 30.11. klo 11–14
Onnensilta, Siltakatu 6

Hyvinkään Kehitysvammaisten Tuki ry:n perinteiset joulumarkkinat Onnensillassa. Tuttuun tapaan avaajana toimii Hyvinkäänkylän Puhallinorkesteri Jukka Palosen johdolla. Joulupukki karkkikorin kanssa paikalla koko joulumarkkinoiden ajan. Kahvio avoinna, käsitöitä, leivonnaisia ja arpoja.

TANSSI, VOIMISTELU JA LIIKUNTA

HYVOLIN PERINTEINEN JOULUNÄYTÖS ”NÄINPÄ KERRAN UNTA…”
ti 3.12. klo 17.30 ja 19.15

Hyvinkääsali, Kauppatori 1
Liput: lippu.fi

DANCE ARTIN ILOISET JOULUSHOWT
su 8.12. 11.00, 15.00 ja 19.00
Hyvinkääsali, Kauppatori 1

Dance Artin iloisen vauhdikkaat joulushowt valtaavat Hyvinkääsalin! Tule nauttimaan upeista esityksistä ja jouluisesta tunnelmasta! Nämä showt ovat täysin erilaiset kuin perinteiset kevätnäytökset. Klo 11 ja 15 sopivat loistavasti myös perheen pienimmille, klo 19 show tanssitaan pikkujouluhengessä enemmän nuorison ja aikuisten tyyliin! Liput: lippu.fi.

MUUT

ONNENSILLAN JOULUN ODOTTAJAISET
ke 11.12. klo 11
Onnensilta, Siltakatu 6

Talo tarjoaa glögiä ja jouluherkkuja!
klo 11–14 Jouluaskartelua
klo 12–13 Joulubingo
klo 13.30 Musiikkiopiston musiikkituokio

VILLAN JOULU
14.12. klo 10-15
Villatehdas, Kankurinkatu 4–6

Villatehtaan kulttuuritoimijoiden perinteisessä koko perheen joulutapahtumassa on näyttely, työpajoja ja kahvila. Ohjelma tarkentuu nettisivulle artcentre.fi/tapahtumapaivat.

Tapahtumat on kerätty kaupungin sähköisestä tapahtumakalenterista: tapahtumat.hyvinkaa.fi
Päivitetty 4.12.2019 Tulosta

   
    Linkki kaupungin etusivulle

 

 

 In English 

  

Työntekijöille: 
webmail
Opettajat:
- outlook.com/edu.hyvinkaa.fi 

OTA YHTEYTTÄ

PL 86 / Kankurinkatu 4-6
05801 Hyvinkää
p. 019 459 11*
kirjaamo@hyvinkaa.fi
    
Kartta Villatehtaan alueesta 

Kaupungin sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi
   
Avoinna:
ma-to klo 8-16, pe klo 8-15

   

PALAUTE

Anna ja lue palautetta

VERKKOLASKUT & OSOITE

Verkkolaskutunnus  ja osoite:

verkkolaskuosoite OVT003701258660

operaattori CGI 003703575029

Kaupungin Y-tunnus: 0125866-0

 

PAPERILASKUJEN TOIMITUKSET:
  

Hyvinkään kaupunki
Ostolaskujen käsittely
PL 1
05801 HYVINKÄÄ