Hae palveluntuottajaksi!

pt

 

Haluaisitko toimia palveluntuottajana valinnanvapauskokeilussa ja valmistautua jo hyvissä ajoin sote-uudistuksen tuomiin muutoksiin?

Palveluntuottajaksi voi hakeutua 1) Hoitajan ja lääkärin vastaanottopalveluihin, 2) suun terveydenhuoltoon ja 3) henkilökohtaisen budjetin kokeiluun.

Tutustu palveluntuottajien kriteereihin ja sääntökirjoihin/menettelyohjeeseen alla olevien linkkien avulla:

Hoitajan ja lääkärin vastaanottopalvelut

Suun terveydenhuollon palvelut

Henkilökohtainen budjetti

 

Järjestöt sote-palveluntuottajina

Järjestöt ja yhdistykset voivat hakeutua palveluntuottajiksi Henkilökohtaisen budjetin kokeiluun, jossa asiakas voi itse valita haluamansa palveluntarjoajat ja palvelut. Järjestöt voivat tarjota asiakkaille monia sellaisia palveluita, joita julkisella puolella ei ole mahdollista tarjota. Henkilökohtaisen budjetin avulla voidaan näin paremmin vastata asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin.

Koska järjestöjen rooli uudistuvassa sosiaali- ja terveysalan kentässä on yhä tärkeämpi tulevaisuudessa, olisi yhdistysten ja järjestöjen hyvä kehittää omaa palvelutuotanto osaamistaan. Valinnanvapauskokeilu tarjoaa tähän hyvän mahdollisuuden Tulevaisuustyöpajojen avulla.  

Tutustu Tulevaisuustyöpajoihin ja ilmoittaudu mukaan! Pajojen avulla annamme järjestöille ja yhdistyksille tietoa ja tukea sote-palvelutuottajana toimimiseen yhteistyössä Alustapalvelu Socialan ja Keski-Uudenmaan Yhdistysverkoston kanssa.

 

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Frank Ryhänen

p. 040 724 0869, frank.ryhanen@keusote.fi

Uudenmaan alueellinen valinnanvapauskokeilu

  

 

Päivitetty 9.5.2019 Tulosta

 
 


Sandelininkatu 1, PL 46
05800 Hyvinkää
kirjaamo@keusote.fi

Kuntayhtymän Y-tunnus: 2844969-4

 

 
Verkko-osoite ja tunnus:
OVT tunnus: 003728449694
Operaattorin (CGI) välittäjätunnus: 003703575029
Operaattori CGI Suomi Oy


Paperilaskut:

Keski-Uudenmaan sote ky
Ostolaskujen käsittely
PL 1
05801 Hyvinkää