Studiodent jättäytyy pois suun terveydenhuollon valinnanvapauskokeilusta

Studiodent on omasta pyynnöstään keskeyttänyt valinnanvapauskokeiluun osallistumisen 26.4.2018 alkaen.

Kaikille Studiodentin valinneille asiakkaille on postitettu tiedote asiasta kotiin viikolla 18.

Jos olet valinnut aiemmin Studiodentin kokeilussa voit nyt valita kokeilussa uudelleen joko suun terveydenhuollon valintaportaalissa, palveluntuottajan luona tai kuntien suun terveydenhuollon toimipisteissä. Studiodentin valinneille uudelleenvalinta on mahdollista välittömästi, ilman kuuden kuukauden määräajan täyttymistä. Mikäli et valitse uudelleen, palaat kunnan suun terveydenhuollon toimipisteen asiakkaaksi. Ota itse yhteyttä kunnan suun terveydenhuollon toimipisteeseen tai uuteen palveluntuottajaasi, jos tarvitset hammashoitoa.

Jos sinulla on kesken oleva hoitojakso tai varattuja aikoja Studiodentissä, voit varata uuden ajan oman kuntasi hammashoitolasta tai valitsemaltasi uudelta palveluntuottajalta. Varatessasi aikaa uudelta palveluntuottajalta mainitse olevasi Studiodentin valinnanvapausasiakas, jotta hoitosi voi jatkua saumattomasti. Tarvittaessa pyydä potilastietosi Studiodentistä tai kunnalta itsellesi ennen ajanvarausta.

Jos sinulla on kysyttävää asiasta, voit soittaa neuvontanumeroomme p. 019 459 2625, ma-to 9-15, pe 9-12. Jätä meille soittopyyntö, soitamme sinulle takaisin.

Pahoittelemme asiasta aiheutunutta vaivaa!

Päivitetty 4.5.2018 Tulosta

 
 

Yhteystiedot

Keski-Uudenmaan sote
Kankurinkatu 4 - 6, PL 46
05800 Hyvinkää
kirjaamo@kuudensote.fi

 
Verkko-osoite ja tunnus:

OVT tunnus: 003728449694
Operaattorin (CGI) välittäjätunnus: 003703575029
Operaattori CGI Suomi Oy
Kuntayhtymän Y-tunnus: 2844969-4

 

 
Valtakunnallinen soteuudistus

Faktalehdet

http://alueuudistus.fi/faktalehdet