Keski-Uudenmaan sotessa huristellaan täyttä vauhtia eteenpäin

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymässä ei jäädä odottelemaan tulevaisuutta, vaan toimitaan ihmisen parhaaksi jo nyt.

Kaikki jäsenkunnat ovat päättäneet yhdessä alkukesästä, että sote-palvelutuotanto siirtyy kuntayhtymään vuoden 2019 alusta. Tämä päätös osoittautui kauaskantoiseksi, koska kuntien päätösten jälkeen saimme pääministerin ilmoituksen sote- ja maakuntauudistuksen lykkääntymisestä vuoteen 2021.   Lisäaika käytetään kuntayhtymässä hyödyllisesti uusien palvelukokonaisuuksien kehittämiseen yhdessä kuntalaisten ja sote-ammattilaisten kanssa.

Myös uudistuvat hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen tavat voidaan viedä käytäntöön yhdessä jäsenkuntien kanssa hyödyttämään kuntalaisia. Kuntajohtajat ovat tiiviisti mukana tässä soten ja kuntien yhdyspinnoilla tehtävässä työssä. Pääsemme tekemään tässäkin pioneerityötä. Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä antaa edelleen panostaan Uusimaa2019-hankkeessa valmistellen sote- ja maakuntauudistusta. Lisäaika Uudenmaan maakunnan valmistelussa on tervetullutta, ja mahdollistaa hyvien mallien levittämisen käytäntöön laajemminkin.

Kesälomilla lataudutaan syksyllä odottaviin moninaisiin innostaviin tekemisiin. Vauhtiin pääsee vaikkapa jo kolmatta kertaa pidettävillä kuntayhtymän SOTEDigi-messuilla 11.9.18 klo 12 Klaukkalan Monikossa. Mukana ovat kaikki merkittävät valtakunnalliset alan toimijat. Messuilla jaetaan osaamista ja opitaan ammattilaisten ja asiakkaiden kanssa digimaailmasta asiakkaiden aktiivista roolia korostaen - Keski-Uudenmaan soten tapaan yhdessä.  

Kuntayhtymän johtaja
Pirjo Laitinen-Parkkonen

 

Päivitetty 4.7.2018 Tulosta

 
 

Yhteystiedot

Keski-Uudenmaan sote
Kankurinkatu 4 - 6, PL 46
05800 Hyvinkää
kirjaamo@kuudensote.fi

 
Verkko-osoite ja tunnus:

OVT tunnus: 003728449694
Operaattorin (CGI) välittäjätunnus: 003703575029
Operaattori CGI Suomi Oy
Kuntayhtymän Y-tunnus: 2844969-4

 

 
Valtakunnallinen soteuudistus

Faktalehdet

http://alueuudistus.fi/faktalehdet