Ruoka-apu

Tämän sivun tarkoitus on palvella kaupunkilaisia poikkeustilanteessa. Päivitämme tietoja mahdollisuuksien mukaan, mutta emme vastaa tietojen ajantasaisuudesta. Kaupunki ei myöskään vastaa alla lueteltujen palveluiden sisällöstä tai mahdollisista muutoksista niissä.

 • Hyvinkään seurakunta

  Diakoniatyön asiakasvastaanotolle voi varata puhelinajan soittamalla ma klo 14 – 17 tai ti, to ja pe klo 10 – 13 numeroon 019 4561 250.

 • Helluntaiseurakunta Hyvinkää

  Ruoka-apua jaossa viikonloppuisin.

  Sunnuntaisin (paitsi EI kuukauden 3. sunnuntai) jumalanpalveluksen jälkeen n. klo 12:30-13 alkaen. Jaon alkamisaika riippuu siitä, kuinka pitkään klo 11 alkava jumalanpalvelus kestää. 

  Kerran kuukaudessa on Lähimmäisen lauantai (kuukauden 3. lauantai), jolloin klo 13 alkavan ohjelmallisen yhteisöruokailun jälkeen ruokajako.

  Jako Helluntaikirkolla osoitteessa Palo-ojantie 1. Lue lisää Helluntaiseurakunnan toiminnasta Hyvinkäällä.


Kesäajan ruoka-apu on päättynyt. Kaikki ruoka on jaettu. Järjestökeskus Onnensilta, Mielenterveysyhdistys Hyvinkään Verso ry ja Ortodoksinen seurakunta eivät enää jaa ruokaa.

Jaettu ruoka oli poikkeusajan ruoka-avussa valmistettua annosruokaa (pakaste) sekä mahdollisesti muita lahjoituksena saatuja raaka-aineita ja/tai ruokia.

Päivitetty 10.7.2020