Haluan auttaa

Tämän sivun tarkoitus on palvella kaupunkilaisia poikkeustilanteessa. Päivitämme tietoja mahdollisuuksien mukaan, mutta emme vastaa tietojen ajantasaisuudesta. Kaupunki ei myöskään vastaa alla lueteltujen palveluiden sisällöstä tai mahdollisista muutoksista niissä.


Avoinna olevat etävapaaehtoistyön tehtävät:

  • Helsinki Missio / Aamukorva

     
    Haluatko päivystäjäksi Aamukorvaan? Vapaaehtoisia koulutetaan tehtävään ja päivystysvuoro on kerran kuukaudessa omana valitsemanasi aamuna. Täyttämällä yhteystietosi kotisivuillamme.
  • Kauppa-apu.com Sivulla näet kartalta lähialueesi avunpyytäjät ja avuntarjoajat. Voit jättää kartalle myös oman ilmoituksen. Kauppa-apu.com- sivu on saatavilla myös englanniksi. 
  • Nappi Naapuri Moni haluaa auttaa ihmisiä jotka ovat kipeitä tai riskiryhmässä. Teimme ohjeen siihen miten auttaa ja mistä löytää apua. Voit jakaa ohjetta somessa, ja jos sinulla on tulostin käytössäsi, voit tulostaa sen ja tiputtaa vaikkapa iäkkäiden naapurien postilaatikkoon. Ohjeessa on myös paikka johon voit laittaa omat yhteystietosi jos haluat tarjoa apua heille jotka eivät ole netissä.
  • Punainen RistiTule mukaan Punaisen Ristin ystävätoimintaan verkko- tai puhelinystäväksi! Järjestämme maksuttomia koulutuksia ystävätoimintaan vuorovaikutteisina verkkokursseina: 

26.3.2020 klo 17-20 Verkkoystävätoiminnan kurssi 

21.4.2020 klo 17-19.30 Ystävätoiminnan peruskurssi 

LISÄÄ KURSSEJA ILMOITETAAN 23.3. ALKAVALLA VIIKOLLA 

Päivitetty 3.6.2020