Osallistuvan budjetoinnin äänestysvaihe on käynnistynyt!

Hyvinkään osbussa on päästy äänestysvaiheeseen.

17.3. kuntalaisraati jouduttiin valitettavasti perumaan koronavirustilanteen takia, mutta sähköinen äänestys saadaan toteutettua ennakkoaikataulun mukaisesti.

Äänestettävien asioiden listalta löytyy nyt 32 ehdotusta, joista pääset valitsemaan mieleisesi. Äänestystulokset saamme selville pääsiäisen jälkeen, viimeistään kuitenkin huhtikuun aikana.

Käytettävissä on yhteensä 20.000 euroa. Lopullinen äänestystulos määräytyy sen mukaan, kuinka paljon kukin ehdotus on saanut ääniä ja mitkä suunnitelmat mahtuvat annettuun budjettiin. Äänestämään pääset tästä: https://www.ehyvinkaa.fi/osallistuva-budjetointi-rekisteroityminen/ 

Tästä voit tutustua äänestettäviin kohteisiin (pdf).

 

Muuta huomioitavaa: Kaikki osallistuvaan budjetointiin saapuneet ehdotukset on läpikäyty yksitellen. Arvioinnin perustana on käytetty etukäteen päätettyjä kriteerejä.

Osa saapuneista ehdotuksista ei ollut hyväksymiskriteerien mukaisia eikä niitä voitu tästä johtuen ottaa mukaan vuoden 2020 äänestykseen. Pääset halutessasi tutustumaan näihin ehdotuksiin ja päätösperusteluihin täältä.

Osbu_Hyvinkaa_2020_aanestys.jpg

Päivitetty 6.4.2020