Hyvinkää-Äppi on uusi mobiilisovellus hyvinkääläisille

Hyvinkää-Äppi on ladattu jo yli 1700 kertaa! Lataa sinäkin se itsellesi ja ole mukana vaikuttamassa.

Kuva Hyvinkää Äppin eli mobiilisovelluksen etusivusta. Kuvassa lukee Tervetuloa Hyvinkää-Äppiin! Hyvinkää äppi on mobiilisovellus, jolla pääset seuraamaan kaupungin ajankohtaisia asioita.Hyvinkään kaupunki on ottanut käyttöön uuden mobiilisovelluksen nimeltään Hyvinkää-Äppi. Sen avulla Hyvinkään asukkaat voivat ottaa kantaa ajankohtaisiin asioihin, vastata pikakyselyihin, antaa palautetta ja tutustua kaupungin tapahtumatarjontaan. Sovellus auttaa myös seuraamaan kaupungin uusimpia uutisia suoraan älylaitteen avulla.

Äppi on yksi tapa osallistua ja olla mukana rakentamassa tulevaisuuden Hyvinkäätä. Saamme sen avulla uutta tietoa kuntalaisten mielipiteistä ja kehittämisideoista ja toivommekin, että mahdollisimman moni hyvinkääläinen innostuu mukaan, kertoo kaupungin kehittämispäällikkö Tiia Viljanen.

Hyvinkää-Äppi on ilmainen, ja se on ladattavissa Android- ja iOS-älypuhelimiin ja -tabletteihin sovelluskaupasta.

App Storessa: https://itunes.apple.com/fi/app/hyvink%C3%A4%C3%A4-%C3%A4ppi/id1367152516?mt=8

ja Google Playssa: https://play.google.com/store/apps/details?id=pro.theboard.hyvinka

 

Microsoft Storessa: https://www.microsoft.com/…/hyvink%C3%A4%C3%A4…/9p25s5l0jkrt

Sovelluksesta löytyy pikakyselyjä, nostoja ajankohtaisista puheenaiheista, tapahtumakalenteri, linkki palautejärjestelmään ja uutissyöte, johon päivittyvät Hyvinkään kaupungin verkkopalvelussa julkaistavat uutiset.
Sovelluksen kautta kerättyä tietoa käytetään avuksi kaupungin palvelujen ja toimintojen kehittämisessä. Sovelluksessa julkaistaan uusia kysymyksiä vähintään kahden viikon välein, ja palvelun sisältöä kehitetään jatkuvasti.

Hyvinkää-Äppi -mobiilisovelluksen on tuottanut Future Dialog Oy. Future Dialog on kotimainen startup-yritys, joka on erikoistunut erilaisten yhteisöjen mobiiliin osallistamiseen. Yrityksen osallistamisratkaisut ovat tulleet tutuksi jo monessa suomalaisessa kunnassa. Nyt tähän kuntalaisten osallisuuden edistämiseen panostavien kuntien joukkoon liittyy myös Hyvinkää.

Päivitetty 21.4.2021