H Y V I N K Ä Ä N K A U P U N G I N M U S E O

VAIHTUVAT NÄYTTELYT

 

 

Hyvinkään kaupunginmuseo uudistuu

Näyttelytila Villan Voimala sulki ovensa viime vuoden vaihteessa kaupungintalon laajennustöitä koskevan remontin vuoksi. Tämän vuoksi Hyvinkään kaupunginmuseo ei järjestä vaihtuvaa näyttelyä vuonna 2018. Henkilökunnan työpanos on suunnattu uuden museon sisällön suunnitteluun ja kokoelmamuuttoon.

Hyvinkään kaupunginmuseon henkilökunta pyytää yleisöltä nyt vinkkejä siitä, millainen hyvinkääläisten unelmien kaupunginmuseo – meidän museomme – olisi. Jo Villan joulussa näyttelykävijöiltä kysyttiin, miksi museo on kävijälle tärkeä tai mitä tämä haluaisi nähdä museossa. Perinteisempien kysymysten joukossa oli myös keveämpiä kysymyksiä, kuten mitä automerkkiä Hyvinkää muistuttaa eniten. Yleisöltä saadut toiveet huomioidaan uuden museokonseptin suunnittelussa.

 

Uuden Hyvinkään kaupunginmuseon näyttelytoiminnasta tullaan tiedottamaan vuoden 2019 aikana. Tuleva vuosi merkitsee kaupunginmuseon henkilökunnalle uuden museon suunnittelua. Tähän uudistustyöhön halutaan osallistaa myös kaikki hyvinkääläiset.


 

 

Päivitetty 9.10.2018 Tulosta