Turvallinen museokäynti

Koronatilanne

Meille on tärkeää, että voimme taata turvallisen ympäristön sekä asiakkaillemme että henkilökunnallemme. Noudatamme voimassa olevia koronaepidemiaa koskevia viranomaisohjeistuksia ja tartuntatautilain edellyttämiä terveysturvallisuustoimia. Museotiloissamme on tarjolla käsidesiä ja käsienpesumahdollisuus. Desinfiointiaineen löydät museon sisääntulon luota.

Tarjoamme nettisivuillamme Hyvinkään historiaan liittyviä sisältöjä ja opetuspaketteja, joita voi tutkia turvallisesti myös kotisohvalta. Verkkosisältöihin pääset tutustumaan täältä.Turvallisemman tilan periaatteet

Museokeskus Taika noudattaa yhdenvertaisuuden ja turvallisemman tilan periaatteita. Taika on syrjinnästä vapaa alue, jossa ei saa syrjiä, nolata, pilkata tai kiusata ketään. Haluamme, että kaikilla on Taikassa turvallinen olo.

Kunnioitamme toistemme henkistä ja fyysistä tilaa ja itsemääräämisoikeutta. Olemme ystävällisiä toisillemme. Annamme tilaa moninaisille mielipiteille ja puheenvuoroille. Kuuntelemme ja opimme erilaisista näkökulmista ja olemme myös eri mieltä rakentavasti.

Emme tee oletuksia toisista ulkonäköön tai toimintaan perustuen. Saat olla oma itsesi.

Jos koet tai huomaat museossamme epäasiallista kohtelua, voit ottaa matalalla kynnyksellä yhteyttä Museokeskus Taikan henkilökuntaan. Pyrimme auttamaan parhaamme mukaan ja puutumme tarvittaessa asiattomaan käytökseen. Meille voi myös antaa palautetta, opimme jatkuvasti ja korjaamme toimintaamme.

Päivitetty 6.2.2023


HYVINKÄÄN KAUPUNGINMUSEO

Museokeskus Taika
Hämeenkatu 3 D
05800 Hyvinkää
040 480 1644
kaupunginmuseo@hyvinkaa.fi


Valvillan tehdasmuseo
Villatehtaan sisäpiha, vanha palokalustorakennus,
Kankurinkatu 4–6


PÄÄSYMAKSUT

Aikuiset 9 €
Eläkeläiset ja opiskelijat 6 €
Alle 18-vuotiaat ja työttömät vapaa pääsy


AVOINNA

ti-pe 12-18
la-su 11-17

Tehdasmuseo avoinna kesä-heinäkuussa klo 12-16.

Saavutettavuusseloste