Terveydenhuolto ja tukipalvelut

Kouluterveydenhoitaja Merja Rydberg Puhelinnumero: (019) 459 2900 tai 040 723 8658.
Vastaanottopäivät ma-pe. Joka toinen perjantain terveydenhoitaja on Nopon koululla.

Vastaanottopäivinä terveydenhoitajalle voi mennä ilman ajanvarausta klo 11.00 - 12.00 välisenä aikana ja aina kiireellisissä tapauksissa. Muina aikoina terveydenhoitaja tekee sovittuja terveystarkastuksia.

Terveystarkastukset:

7. lk:

Terveydenhoitajan tarkastus

8.lk:

Terveydenhoitajan- ja lääkärintarkastus. Vanhempien osallistuminen lääkärintarkastukseen on toivottavaa. Tarkastuksessa selvitetään terveydentilaa mm. ammatinvalintaa ajatellen. Dtap -rokotus (kurkkumätä - jäykkäkouristus - hinkuyskä)

9.lk:

Terveydenhoitajan tarkastus.

Tarkastuksista tulee kirjallinen palaute oppilaan mukana kotiin. Määräaikaistarkastusten lisäksi on seurantatarkastuksia yksilöllisen tarpeen mukaan.

Sairasta oppilasta ei saa lähettää kouluun. Vanhemmat voivat ottaa yhteyttä terveydenhoitajaan hoito-ohjeiden saamiseksi. Pitkäaikaissairauksista on oppilaan turvallisuuden vuoksi hyvä ilmoittaa opettajalle sekä terveydenhoitajalle.

Tapaturman sattuessa ensiapu annetaan koulussa ja tarvittaessa ohjataan jatkohoitoon lääkärikeskus Mehiläiseen tai sairaalan päivystykseen.  Koulutapaturmiin kuuluvat myös koulumatkalla sattuneet vahingot, joista on ilmoitettava luokanvalvojalle. 

Lasten ja nuorten tapaturmavakuutus

Koululääkäri 

Hammashuolto

Kutsu hammastarkastuksiin lähetetään kotiin. Vanhemmat varaavat ajan tarkastukseen keskitetystä hammashoidon ajanvarauksesta ma- pe klo 8-15 numerosta (019) 459 4760.

Muut tukipalvelut

Koulukuraattori Satu Ryhänen Puhelinnumero: 040 670 6794
Koulupsykologi Laura Juntunen Puhelinnumero: 040 836 4866

Päivitetty 23.9.2019 Tulosta