Musiikkiluokkien tukiyhdistys POPMUS ry.

POPMUS ry musiikin asialla!
 
POPMUS ry on keväällä 2013 perustettu Pohjoispuiston koulun musiikkiluokkien tukiyhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on tukea musiikkiluokkien oppilaiden musiikkitoimintaa sekä edistää musiikkikoulutusta ja musiikkiharrastuksen leviämistä niin Pohjoispuiston koululla kuin laajemminkin Hyvinkäällä. Yhdistyksen perusajatuksena on, että musiikki on iloinen asia!

Toiminta perustuu vanhempien vapaaehtoiseen työhön ja varainkeruuseen. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen, joka haluaa osallistua musiikin opetuksen ja harrastuksen tukemiseen.Kuva

POPMUS ry:n toimintaan sisältyy:

- Varojen keruu musiikkitoiminnan edistämiseksi (jäsenmaksut, myyjäiset, tapahtumien lipputuotot jne.)

- Osallistuminen Pohjoispuiston koulun musiikkitapahtumien järjestelyihin, esim. mainontaan, lipunmyyntiin, kahvion pitämiseen, roudaukseen ym.

- Osallistuminen musiikkiluokkien matkojen ja retkien järjestelyihin sekä niiden taloudelliseen tukemiseen

- Soittimien ym. musiikkitoimintaan liittyvien välineiden hankkiminen

- Musiikin iloisen sanoman levittäminen!

Jäsenmaksu

POPMUS ry:n vapaaehtoinen jäsenmaksu on 10 €/lukuvuosi. Jäsenmaksutuotot käytetään kokonaisuudessaan Pohjoispuiston koulun musiikkiluokkien toiminnan hyväksi.

Jäsenmaksun 10 € voi suorittaa POPMUS ry:n tilille FI95 8058 0710 2321 52.

POPMUS ry:n hallituksen yhteinen sähköpostiosoite on popmus.ry@gmail.com

Otamme ilolla vastaan ideoita toimintaamme liittyen ja toivotamme kaikki musiikkiluokkien oppilaiden vanhemmat tervetulleiksi mukaan POPMUS ry:n aktiiviseen joukkoon!

 

POPMUS ry hallitus

Päivitetty 6.2.2019 Tulosta