Perusopinnot III

Perusopintojen kolmas opintokokonaisuus muodostuu työpajaopinnoista, jotka aloitetaan noin 13-vuotiaana. Opintokokonaisuuden laajuus on 300 tuntia (opetuskerta on 3x45 min) ja pääsääntöisesti se suoritetaan kolmessa vuodessa. Oppilaita kannustetaan tutustumaan monipuolisesti työpajatarjontaan valitsemalla rinnakkaisia tai vaihtoehtoisia työpajoja.

 

Opetusta tarjotaan seuraavilla kuvataiteen aloilla: piirustus ja maalaus, kuvanveisto ja muu kolmiulotteinen työskentely, grafiikka, keramiikka, valokuvaus, videokuvaus, sarjakuva ja animaatio. Opetusohjelmaan voidaan sisällyttää myös muita pajoja. Työpajat etenevät vuosittain, esim. keramiikka I-III, joista kukin suoritetaan yhdessä lukuvuodessa. Opintojen yksityiskohtaisemmat tavoitteet ja sisällöt kirjataan vuosittain päivitettävään työpajaoppaaseen.

 

Työpajoissa syvennetään aiempina vuosina hankittuja tietoja ja taitoja itse valituilla kuvataiteen alueilla. Opinnoissa pyritään kohti työprosessin monipuolista osaamista ja suunnittelu-, ilmaisu-, arviointi- ja analysointitaitojen kokonaisvaltaisempaa hallintaa (taidesuhde ja visuaalinen lukutaito). Tavoitteena on vahvistaa oppilaiden luovaa ajattelua, mielikuvitusta ja persoonallista ilmaisua kunkin taidot ja tavoitteet huomioiden.

 

Perusopinnot III opintokokonaisuuteen sisältyy myös työpaja Kuvataide I, joka on tarkoitettu oppilaille, jotka aloittavat kuvataidekoulun vasta 13-vuotiaina. Opetuksen tarkoitus on tutustuttaa oppilaat koulun opetustarjontaan ja tarjota heille riittävästi tietoa työpajavalintojen pohjaksi.

Päivitetty 22.8.2018 Tulosta

   
    Linkki kaupungin etusivulle

 

 

 In English 

  

Työntekijöille: 
webmail
Opettajat:
- outlook.com/edu.hyvinkaa.fi 

OTA YHTEYTTÄ

PL 86 / Kankurinkatu 4-6
05801 Hyvinkää
p. 019 459 11*
kirjaamo@hyvinkaa.fi
    
Kartta Villatehtaan alueesta 

Kaupungin sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi
   
Avoinna:
ma-to klo 8-16, pe klo 8-15

   

PALAUTE

Anna ja lue palautetta

VERKKOLASKUT & OSOITE

Verkkolaskutunnus  ja osoite:

verkkolaskuosoite OVT003701258660

operaattori CGI 003703575029

Kaupungin Y-tunnus: 0125866-0

 

PAPERILASKUJEN TOIMITUKSET:
  

Hyvinkään kaupunki
Ostolaskujen käsittely
PL 1
05801 HYVINKÄÄ