Tietosuojakäytännöt ja henkilötietojen käsittely

Hyvinkään lasten ja nuorten kuvataidekoulun tehtävänä on antaa kuvataiteen laajan oppimäärän mukaista taiteen perusopetusta ensisijaisesti hyvinkääläisille lapsille ja nuorille. Kuvataidekoulussa haluamme turvata sinun tietosi. Yksityisyytesi on sinulle ja meille tärkeätä. Haluamme kertoa sinulle henkilötietoihisi liittyvästä tietojen käsittelystä, jotta tietosi käsittely on läpinäkyvää.

Rekisterinpitäjänä toimii Hyvinkään lasten ja nuorten kuvataidekoulu. Tietoja saamme ensisijaisesti lasten huoltajilta sekä Väestörekisterikeskuksen ylläpitämästä väestötietojärjestelmästä. Keräämme lapsesta ja perheestä mm. seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, henkilötunnus, perheen tulotiedot liittyen vapaaoppilaspaikkahakemuksiin, välttämätöntä tietoa liittyen oppilaan terveyteen vanhempien suostumuksella. Taiteen perusopetuksessa oppilaiden henkilötietoja siirrämme tarvittavin osin lakisääteisten velvollisuuksien täyttämiseksi ja laskutusta varten. Luovutamme tietoa huoltajien luvalla.

Henkilötietoja säilytetään lakisääteisten velvoitteiden mukaisesti. Tietoihin voi liittyä useita eri säilytysaikoja. Tietoja käsitellään ja säilytetään sähköisessä oppilastietojärjestelmässä (Primus). Oppilastietojärjestelmän tiedot ovat käytettävissä tehtävän mukaisin käyttöoikeusrajauksin. Manuaalisesti kerättyä tietoa käsitellään ja säilytetään kuvataidekoulussa niin, että ulkopuolisten pääsy tietoihin on estetty. Henkilöstö on vaitiolovelvollinen.

Lisätietoa Hyvinkään kaupungin tietosuojakäytännöistä ja rekisteröidyn oikeuksista löydät täältä: https://www.hyvinkaa.fi/muut-sivut/tietosuoja/

Päivitetty 20.6.2018 Tulosta

   
    Linkki kaupungin etusivulle

 

 

 In English 

  

Lähetä e-kortti

 

Työntekijöille: 
webmail
Opettajat:
- outlook.com/edu.hyvinkaa.fi 

OTA YHTEYTTÄ

PL 86 / Kankurinkatu 4-6
05801 Hyvinkää
p. 019 459 11*
kirjaamo@hyvinkaa.fi
    
Kartta Villatehtaan alueesta 

Kaupungin sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi
   
Avoinna:
ma-to klo 8-16, pe klo 8-15

   

PALAUTE

Anna ja lue palautetta

VERKKOLASKUT & OSOITE

Verkkolaskutunnus  ja osoite:

verkkolaskuosoite OVT003701258660

operaattori CGI 003703575029

Kaupungin Y-tunnus: 0125866-0

 

PAPERILASKUJEN TOIMITUKSET:
  

Hyvinkään kaupunki
Ostolaskujen käsittely
PL 1
05801 HYVINKÄÄ