Asunnottomien yö 2022

Kuvassa penkki jonka alla makuupussi, muovipussi ja jumppapatja. Otsikkona Asunnottomien Yö, sekä hyvinkaa.fi/asunnottomienyö2022 verkkosivuosoite

Asunnottomien Yö järjestetään jälleen valtakunnallisesti maanantaina 17.10.2022!

Tapahtuma järjestetään useilla eri paikkakunnilla ja tänä vuonna onkin kansanliikkeen 20- vuotispäivä. Asunnottomien Yön tarkoitus on tukea jokaisen ihmisen perusoikeutta vakituiseen asuntoon ja omaan kotiin.

Tänä vuonna teemana on Tulevaisuus ilman asunnottomuutta. Päätapahtuma järjestetään Helsingin Kansalaistorilla kello 16–22.

  • KLO 14-20 | Ohjaamo Hyvinkää, (Nasta, Uudenmaankatu 20)

    Asunnottomien yö -tapahtuma nuorille 18-29 vuotiaille

    Tapahtumassa tarjolla: kahvia, lämmintä mehua ja pullaa sekä lahjoitustavaraa, kuten villasukkia, hygieniatuotteita, talvitakkeja (jaettavan tavara ja sen määrä varmistuu vasta tapahtumassa, kun tiedetään mitä on lahjoitettu)

    Asunnottomien yön juhlavuoden teemana on "Tulevaisuus ilman asunnottomuutta". Suomessa on ARA:n viimeisimmän tilaston mukaan 3 948 ihmistä vailla vakinaista asuntoa. Ulkona, rappukäytävissä ja ensisuojissa yöpyy 655 ihmistä. Asunnottomien yö -tapahtumalla halutaan muistuttaa, että asunto on perusoikeus ja että meillä kaikilla on oikeus omaan kotiin.

  • KLO 17-19 | Hyvinkään Mäntylä ry

viettää tapahtumaa tänä vuonna oman asumisyksikkönsä pihapiirissä klo 17-19, osoitteessa Ranssunkaari 2A.

Olet lämpimästi Tervetullut viettämään iltaa kanssamme. Tapahtuma pidetään ulkona, joten pukeuduthan lämpimästi. Asunnottomien Yön tulet sytytetään klo 17.

  • KLO 19-08 | Hyvinkään Toimari ry

Asunnottomien yö Toimarissa 17.10. klo 19.00-08.00

Tervetuloa viettämään yö Toimarissa! Tarjolla iltapala ja aamupala, sekä ohjelmaa, joka tarkentuu myöhemmin. Tarjoamme yön kokemuksen aidossa ympäristössä asunnottomana.

Järjestäjänä Toimarin väki ja yhteistyökumppanit.


Tämän sivun tarkoitus on koota yhteen alueen Asunnottomien Yö -tapahtumat. Päivitämme tietoja mahdollisuuksien mukaan, mutta emme vastaa tietojen ajantasaisuudesta. Kaupunki ei myöskään vastaa yllä lueteltujen tapahtumien sisällöstä tai mahdollisista muutoksista niissä.

Puuttuuko jotakin? Lähetä korjausehdotus sivulinkin kera osoitteeseen taivi.toikka@hyvinkaa.fi.

Päivitetty 17.10.2022