Palvelut

Yhteiskoulun toimipiste

Kanslia

Kanslia palvelee opiskelijoita mm. opintotuki, koulumatkatuki sekä muissa yleisissä lomake ja kaavakeasioissa. Oppilaskaappeja saa lainata panttia vastaan kansliasta.

Oppilaitossihteeri Jenni Forssen

p. 040 155 6307 jenni.forssen@hyvinkaa.fi

Kirjasto

Koulun kirjasto on lukiolaisten käytössä. Jos kirjastossa ei ole kokouksia, siellä voi viettää taukotunteja opiskellen. Kirjasto on tarkoitettu hiljaisen työskentelyn tilaksi.

Lukusali

Koulun lukusali sijaitsee kolmannessa kerroksessa. Lukusali on päivittäin opiskelijoiden käytössä esim. väli- tai hyppytunteina. Tila on tarkoitettu hiljaiseen työskentelyyn. Lukusalista löydät päivän lehden sekä tietokoneita nettiyhteyksineen. Lisäksi koulun tiloissa on wlan yhteys.

Polkupyörien, autojen, mopojen ja moottoripyörien pysäköinti

Polkupyörät pysäköidään koulun piha-alueen pyörätelineisiin. Pääoven edessä oleva pyöräteline on varattu henkilökunnalle. Opiskelijoiden autot ja mopoautot pysäköidään Hyvinkäänkadun ja Salonkadun kulman hiekkakentälle.  Kaupungin pysäköinninvalvonta valvoo koulun pihan pysäköintialuetta. Mopot ja moottoripyörät pysäköidään pyörätelineiden hiekka-alueille tai autojen pysäköintipaikalle.

Tavaroiden säilytys

Koulu tarjoaa kaikille opiskelijoilleen mahdollisuuden hankkia lokeron tavaroiden säilyttämistä varten. Avaimen lokeroon saa viiden euron panttia vastaan. Koulu ei ole vastuussa naulakkoihin jätetyistä tavaroista. Koulu suositteleekin lokeroiden käyttöä.

Päivitetty 3.11.2020