Vanhempainyhdistys

Hyvinkään yhteiskoulun Koti ja koulu –yhdistys ry

Hyvinkään yhteiskoulun lukiossa toimii aktiivinen Koti- ja Koulu –yhdistys ry (K&K). Sen jäseninä on vanhempien ja huoltajien lisäksi koulun opettajia, muuta henkilöstöä sekä edustus oppilaskunnasta.  

Yhdistyksen toiminta

K&K:lla on mahdollisuus itse tai yhteistyössä muiden (esim. luokka, vanhempainrengas) kanssa järjestää retkiä, luentoja, erilaisia kulttuuririentoja sekä muita yhteisiä tapahtumia. K&K voi osallistua  myös koulun organisoimien vanhempainiltojen sekä muiden tapahtumien järjestelyihin, esimerkiksi suosittuun, joka vuotiseen ”Syysomenat” –tapahtumaan. K&K:n yksi tavoite on myös lisätä koulun yhteisten tilojen viihtyvyyttä.  

K&K:n asioita hoitaa vuosikokouksessa valittu hallitus (katso kokoonpano jäljempänä), ja se on ollut aktiivisesti mukana valtakunnallisen vanhempainliiton, paikallisen vanhempainrenkaan ja Elämäni Sankarit ry:n toiminnassa. Hallitus kokoontuu vuoden aikana noin kerran kuussa.

Liity kannatusjäseneksi 

Yksi tapa tukea K&K:n toimintaa on liittyä kannatusjäseneksi. Voitte liittyä jäseneksi perhekuntana maksamalla 10€ Keski-Uudenmaan Osuuspankin tilille FI88 5062 0320 3023 12. Laita maksun liiteosaan sähköpostiosoitteesi ja/ tai nimesi ja yhteystietosi. Tervetuloa jäseneksi!  

Varainkäyttö 

K&K kerää toiminnallaan varoja, joilla se järjestää yllämainittua toimintaa, rahoittaa oppilaille keväisin jaettavia stipendejä sekä tukee hakemusten perusteella koulun ja luokkien toimintaa.  

Koulussa on myynnissä oppilastyönä tehtyjä postikortteja ja näiden korttien myyntituotot yhdistys jakaa oppilaille edellä mainituin tavoin. Kortteja saa koulun kansliasta sekä K&K:n tapahtumista ja tilaisuuksista.  

Terveiset hallitukselta – ja hallitukselle 

K&K toivottaa kaikki ideat ja ”kädet” tervetulleiksi mukaan yhteiseen, mukavaan toimintaan! Kerrothan meille, mikäli olet mahdollisesti käytettävissä erilaisten tapahtumien suunnittelussa ja/ tai järjestämisessä. Jos sinulla on terveisiä hallitukselle kerrottavaksi, ota rohkeasti yhteyttä, me odotamme sitä!  

Hyvinkään yhteiskoulun Koti ja koulu –yhdistys ry:n hallituksen jäsenet 2019-2020

Vanhemmat: Maiju Laakso, pj. (maiju.laakso@netti.fi, puh. 0400 620 346)

Muut jäsenet: Jutta Tervahartiala(sihteeri), Markku Nieminen (Rahastonhoitaja), Taru Järvimaa, Jussi Leinonen, Anita Nieminen, Ann-Mari Tukeva.

Opettajajäsen: Jussi Sarkola. Oppilaskunta: Iida Tukeva

Päivitetty 17.9.2019 Tulosta

   
    Linkki kaupungin etusivulle

 

 

 In English 

  

Lähetä e-kortti

 

Työntekijöille: 
webmail
Opettajat:
- outlook.com/edu.hyvinkaa.fi 

OTA YHTEYTTÄ

PL 86 / Kankurinkatu 4-6
05801 Hyvinkää
p. 019 459 11*
kirjaamo@hyvinkaa.fi
    
Kartta Villatehtaan alueesta 

Kaupungin sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi
   
Avoinna:
ma-to klo 8-16, pe klo 8-15

   

PALAUTE

Anna ja lue palautetta

VERKKOLASKUT & OSOITE

Verkkolaskutunnus  ja osoite:

verkkolaskuosoite OVT003701258660

operaattori CGI 003703575029

Kaupungin Y-tunnus: 0125866-0

 

PAPERILASKUJEN TOIMITUKSET:
  

Hyvinkään kaupunki
Ostolaskujen käsittely
PL 1
05801 HYVINKÄÄ