Taidelinja

Kuva taideluokasta

Hyvinkään yhteiskoulun lukio ja lukion aikuislinja yhdistyvät hallinnollisesti 1.8.2020 Hyvinkään Sveitsin lukion kanssa ja uusi Hyvinkään lukio aloittaa toimintansa.
Toiminta jatkuu 1.8. kahdessa toimipisteessä Sveitsissä ja Yhteiskoululla kunnes kevään 2021 aikana siirrymme uuteen rakennukseen Kipinään.

Muutoksen vuoksi koulun kotisivut päivittyvät. HYK:n toimipisteen sivut säilyvät vielä jonkin aikaa. Ajantasaisin tieto taidelinjan toiminnasta löytyy uusilta sivuilta.

Hyvinkään yhteiskoulun lukiossa muodostetaan vuosittain luokka, jonka opiskelussa otetaan huomioon musiikin ja teatteri-ilmaisun tai kuvataiteiden harrastuneisuus. Tarjolla on laaja valikoima taideaineiden (musiikin, kuvataiteen ja teatteri-ilmaisun) kursseja sekä taidelinjalla omia erikoiskursseja. Taidelinjalle valitaan 15 musiikista ja 20 kuvataiteista kiinnostunutta opiskelijaa. Halukkuus osallistua taidelinjalle kysytään ainevalintojen yhteydessä. Lukio-opintoihin on mahdollisuus hyväksilukea musiikkiopiston ja lasten ja nuorten kuvataidekoulun tutkintoja. Koulussa on erinomaiset taiteen harrastamisen tilat mm. kuvanveistolle, maalaukselle ja grafiikalle omat luokat, hyvät tvt-valmiudet Mac-tietokoneluokkineen ja erilliset bänditilat (käytössä sopimuksesta myös ilta-aikaan).

Kuvataidelinja

Kuva kuvataidetiloista

Päivitetty 30.7.2020