Anna aikaa

-voi hyvin.
Iloa ikäihmisille -kurssi

Osaatko lukea? Osaatko kävellä? Osaatko taputtaa? Hienoa, näillä taidoilla pääset jo pitkälle! Olet juuri oikea lukiolainen osallistumaan ”Vapaaehtoiskurssille”, jonka aikana vierailemme Hyvinkään palvelutaloissa ja hoitokodeissa.

Tarkoituksena on tuoda iloa ikäihmisten arkeen ja saada samalla itselle hyvä mieli. Osa kurssilaisista suunnittelee musiikkiesityksiä, osa taukojumpan ohjaustuokioita, osa ehkä ulkoiluttaa ikäihmisiä, osa askartelee heidän kanssaan; kaikille halukkaille löytyy sopivia, virkistäviä tehtäviä opettajien ohjauksessa.

Kurssin infopalaveri on ti 3.2 klo 14.40-16 luokassa 302. Tule paikalle tekemään omia ehdotuksiasi ja kuuntelemaan lisää kurssisuunnitelmasta; toimintatuokiot järjestetään vasta keväällä 4. ja 5. jaksossa, jolloin opiskelijat kokoontuvat erikseen sovittuina aikoina muutaman kerran koululla ja vierailukohteissa (Sahanmäen palvelukeskus, Paavolakoti, Mäntykodon palvelutalo sekä Vire Koti Sinivuokko Hyvinkäällä), esimerkiksi ti klo 14.40/ to klo 14.30/ pe klo 14.20. Kaikki toiminta tapahtuu siis pääsääntöisesti muun lukujärjestyksesi ulkopuolella.

Lisätietoja saat musiikinopettaja Marja-Liisa Hilander-Tereskalta ja liikunnan- sekä terveystiedonopettaja Päivi Jämsältä. Tule pikapalaveriin ti 3.2. keskustelemaan lukiolaisten ja ikäihmisten yhteistyöstä; sinulla on oiva tilaisuus vahvistaa sosiaalista pääomaasi ja tienata yksi lukiokurssi! Jos et pääse paikalle ja asia kiinnostaa, ole ystävällinen ja laita postia lokakuun aikana esim. wilman välityksellä jommalle kummalle ohjaavalle opettajalle

– kiitos, Päivi ja Marja-Liisa.

Päivitetty 27.3.2015 Tulosta