Lontoo 2013

27 opiskelijaa ensimmäiseltä ja toiselta vuosikurssilta sekä opettajat Paula Keltto ja Tarja Saarimaa tekivät leirikoulumatkan Englantiin 14.4.-19.4.2013. Leirikoulun tavoitteena oli tutustua englantilaiseen kulttuuriin, merkittäviin historiallisiaan kohteisiin ja nähtävyyksiin. Saavuimme Lontooseen myöhään sunnuntai-iltana ja aloitimme tutustumisen kaupunkiin heti maanantaiaamuna. Aloitimme kierroksemme parlamenttitalolta, Big Beniltä ja Westminster Abbeyltä. Kävimme myös seuraamassa vahdinvaihtoa Buckinghamin palatsilla. Kuva vahdinvaihdosta Buckinghamin palatsilla

Muihin nähtävyyksiin viikon aikana kuuluivat mm. National Gallery, Trafalgar Square, British Museum ja Natural History Museum. Madame Tussaud’s ja London Eye olivat oppilaiden suosikkeja. Keskiviikkona  17.4. teimme junalla retken Brightoniin, jossa kävimme kuuluisalla Brighton Pierillä ja näimme upean Royal Pavilionin. Torstaina 18.4. retkeilimme jälleen junalla, tällä kertaa Oxfordiin. Siellä vierailimme Britannian vanhimmassa museossa Ashmoleanissa ja oppilaat kävivät kuuluisan Oxfordin yliopiston Christchurch collegessa, jossa on myös mm. kuvattu Harry Potter –elokuvien kohtauksia.

Kuvassa rannalla oleva maailmanpyörä

Leirikoulumme onnistui yli odotusten.  Siitä jäi varmasti kaikille hyviä muistoja, jotka säilyvät pitkään. Nämä kokemukset kannustavat osallistujia jaksamaan eteenpäin niin opinnoissa kuin töissäkin.

Kuvassa vanha rakennut

Päivitetty 7.2.2020