H Y V I N K Ä Ä N T A I D E M U S E O

MUSEOSSA TAPAHTUU

Tervetuloa mukaan #taideterkut -nettitaidenäyttelyyn!

 

Hyvinkään taidemuseon taideterkut on teemoittain vaihtuva nettitaidenäyttely, johon kuka tahansa voi osallistua. Tule mukaan tekemään yhteisöllistä nettinäyttelyä ja lähetä meille kuva omasta teoksestasi. Taideterkkujen ajatus on jakaa iloa ja lähettää terveisiä taiteen keinoin, sekä kannustaa huomaamaan isot ja pienet taideteot ympärillämme.

#Taideterkut jatkuu taas 

Uusi aiheemme on Happy Valley -näyttelyn innoittama hirviö-teema. Voit tulla tekemään oman mini-hirviön taidemuseon Taidelabraan, josta löytyy jo useita asiakkaidemme tekemiä muovailuvahahirviöitä. Taidelabrasta löytyy myös hirviöiden värityskuvia. Voit osallistua taideterkkuihin tekemällä hirviön kotonasi tai museossamme. Taiteile juuri sellainen hirviö, kuin itse haluat! Hirviö voi olla kiltti tai hurja, se voi olla piirretty tai askarreltu.

Nappaa hirviöstäsi kuva ja osallistu merkitsemällä #taideterkut, niin pääset mukaan yhteisölliseen nettitaidenäyttelyyn. Julkaisemme jakamianne kuvia somessa ja nettisivuillamme. Osallistuessasi sinulla on myös mahdollisuus saada Taidelabraan liittyvä yllätyspalkinto! PS. Tiesittehän että kaikki alle 18-vuotiaat pääsevät aina veloituksetta taidemuseoomme?

Osallistujien teoksia julkaistaan kolmessa paikassa

Keräämme ja julkaisemme kuvia kolmeen eri esityspaikkaan: Hyvinkään taidemuseon kotisivuille ja taidemuseon pääoven vieressä olevalle diginäytölle sekä Instagramissa taidemuseon taideterkut-oppaaseen. Sosiaalisessa mediassa tägää #taideterkut, niin pääset mukaan näyttelyyn.

Osallistu kotisivujen ja diginäytön gallerian lähettämällä meille taidekuvasi tekstiviestillä tai WhatsAppilla numeroon 040 481 8410 tai taidemuseon sähköpostiin taidemuseo@hyvinkaa.fi.

Osallistuminen Instagramissa merkitsemällä #taideterkut kuvaasi, jonka haluat galleriaan. Tämän jälkeen lisäämme kuvan Hyvinkään taidemuseon #taideterkut -oppaaseen. Otathan huomioon, että kuvasi näkyy oppaassa vain, jos tilisi on julkinen.

Osallistuminen näyttelyyn edellyttää sitä, että sinulla on kuvankäyttöoikeus ja annat lähettäessäsi meille luvan julkaista kuvan nettisivuillamme sekä diginäytöllämme ja muissa viestintäkanavissamme. Pidätämme oikeuden olla julkaisematta kuvaa.

Taideterkut kuvagalleria talviaiheet

Taideterkut kuvagalleria irisointi


Päivitetty 18.5.2021