H Y V I N K Ä Ä N T A I D E M U S E O

MUSEOSSA TAPAHTUU

Tule mukaan tekemään #taideterkut -nettitaidenäyttelyä!

Hyvinkään taidemuseon aloittaa tammikuun lopussa nettitaidetempauksen #taideterkut. Kutsumme mukaan niin hyvinkääläiset, kuin kaikki muutkin taiteesta kiinnostuneet. Taideterkkujen ajatus on jakaa iloa ja lähettää terveisiä taiteen keinoin, sekä kannustaa huomaamaan isot ja pienet taideteot ympärillämme.

Keräämme taideterkkuihin kuvagalleriaa eri paikoissa tehdyistä taideteoksista ja julkaisemme teoksia nettisivuillamme sekä Instagramin #taideterkut- oppaassa. Ensimmäiseksi etsimme teoksia, jotka on valmistettu lumesta ja jäästä, luonnon omista materiaaleista. Osallistua saa kuka vain! Kannustamme osallistumaan matalalla kynnyksellä ja pohtimaan taiteen tärkeyttä yhteiskunnassamme, sitä kuinka pienilläkin taideteoksilla voi on suuri merkitys.

#taideterkut ovat yhdessä tekemistä ja ystävyyttä

Tervetuloa mukaan tekemään taidetta, jakamaan siitä syntyvää iloa ja muistuttamaan taiteen ja kulttuurin tärkeydestä. Ensimmäisten taideterkkujen kantavana teemana ja yhdistävänä voimana toimivat ystävyys ja yhdessä tekeminen, sekä luonnosta löytyvät materiaalit lumi ja jää. Nyt on mitä parhain aika pyytää ystävä mukaan ja alkaa luomaan taidetta. Toteutustapa on vapaa! Tehdään yhdessä kiinnostava ja vaikuttava nettitaidenäyttely. Löytyykö juuri sinun takapihaltasi mahtava lumiveistos tähän taidenäyttelyyn?

Osallistujien teoksia julkaistaan kolmessa paikassa

Keräämme ja julkaisemme kuvia kolmeen eri esityspaikkaan: Hyvinkään taidemuseon kotisivuille ja taidemuseon pääoven vieressä olevalle diginäytölle sekä Instagramissa taidemuseon taideterkut -oppaaseen. Sosiaalisessa mediassa kannatta käyttää #taideterkut merkintää.

Osallistuminen kotisivuille ja diginäytölle tapahtuu siten, että lähetät meille teoksestasi kuvan tekstiviestillä tai WhatsUpilla numeroon 040 480 1644 tai taidemuseon sähköpostiin taidemuseo@hyvinkaa.fi.

Osallistuminen Instagramissa onnistuu seuraamalla Hyvinkään taidemuseon tiliä ja merkitsemällä @hyvinkaantaidemuseo ja #taideterkut kuvaasi, jonka haluat galleriaan. Tämän jälkeen lisäämme kuvan Hyvinkään taidemuseon #taideterkut -oppaaseen. Otathan huomioon, että kuvasi näkyy oppaassa vain, jos tilisi on julkinen.

Osallistuminen edellyttää sitä, että sinulla on kuvankäyttöoikeus ja annat lähettäessäsi meille luvan julkaista kuvan nettisivuillamme sekä diginäytöllämme ja muissa viestintäkanavissamme. Pidätämme oikeuden olla julkaisematta kuvaa.

Päivitetty 27.1.2021

 
HYVINKÄÄN TAIDEMUSEO

Hämeenkatu 3 D
05800 Hyvinkää

P. 040 480 1644
taidemuseo@hyvinkaa.fi
www.hyvinkaantaidemuseo.fi


Katso sijainti tästä

Tietosuoja

 

 

 


PÄÄSYMAKSUT

Ajalla 30.10.2020−28.3.2021
Aikuiset 8 €
Eläkeläiset ja opiskelijat 7 €
Ryhmät yli 10 henkilöä 7 €
Alle 18-vuotiaat vapaa pääsy
Työttömät vapaa pääsy
Vuosikortti 15 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
AVOINNA

Taidemuseo on suljettuna 31.1.2021 asti koronapandemian vuoksi

(ti−to 11−18
pe−su 11−17
vapaa sisäänpääsy keskiviikkoisin 16−18)

Poikkeusaukioloajat >>