H Y V I N K Ä Ä N T A I D E M U S E O

TURVALLISESTI MUSEEON

Tapaamme jälleen ensi tiistaista alkaen!


Ohjeet turvalliseen museovierailuun, joka tekstinä myös alempana kuvan jälkeen

Pitkän odotuksen jälkeen avaamme näyttelykesän kahdella uudella näyttelyllä. Isossa salissa on esillä Radoslaw Grytan Viimeaikaiset työt -näyttely ja Kaapon galleriassa Emma Ainalan Bitch I'm a dog person -näyttely. Kummassakin näyttelyssä on esillä taiteilijoiden uusinta tuotantoa. Näyttelyt ovat avoinna 2.6.−27.9.2020.

Henkilökuntamme odottaa jo innolla, että pääsemme näkemään asiakkaita pitkästä aikaa sekä esittelemään teille uudet näyttelymme. Meille on tärkeää, että museossamme voi asioida turvallisesti. Olemme laatineet ohjeet museokäyntiä varten viranomaisohjeistusten pohjalta ja niitä noudattaen, jotta jokainen museovierailu olisi turvallinen. Pyydämme myös asiakkaita omalla toiminnallaan huomioivan ohjeet, jotta voimme avata ja pitää museon turvallisesti avoinna.

  • Museoon ei tule saapua, mikäli sinulla on koronavirustartuntaan viittaavia oireita, tunnet olosi kipeäksi tai olet ollut koronaviruksen altistusketjussa.
  • Kädet on pestävä tai desinfioitava taidemuseoon saavuttaessa, ennen pääsylipun ostoa. Wc-tilat ja käsidesinfiointiaineen löydät museon sisääntulon luota.
  • Säilytä riittävä turvaväli muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan ja vältä tungosta sekä yli 15 minuutin kontakteja.
  • Henkilökuntamme rajaa tarpeen vaatiessa asiakasmäärää sulkemalla museon sisäänpääsyn, siihen saakka, kunnes turvavälit palautuvat.
  • Olemme lisänneet siivousta ja puhdistamme kosketuspintoja säännöllisesti. Henkilökuntamme noudattaa toiminnassaan viranomaisten antamia hygieniaohjeita.
  • Olemme poistaneet tiloista sellaiset elementit, joiden hygieniasta emme pysty vastaamaan. Valitettavasti siis osa toiminnallisista pisteistämme on toistaiseksi suljettuna. Voit lisätä museokokemustasi oman mobiililaitteen kautta, käyttäen museosta löytyviä QR-koodeja, jotka tarjoavat tietoa näyttelyssä kävijälle.
  • Suosi korttimaksua, etenkin lähimaksua. Myös Museokortti on hyvä maksuväline!
  • Taidemuseo järjestää opastuksia pienryhmille erillisestä tilauksesta. Opastusryhmän maksimikoko on 10-15 henkilöä.

Museohenkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa ongelmatilanteissa ja vastaa heränneisiin kysymyksiin turvallisesta museovierailusta. Seuraamme myös aktiivisesti viranomaisten ohjeita ja päivitämme ohjeita sekä suunnitelmia, jos lisäohjeistusta saadaan.

Hyvinkään taidemuseo on avoinna 2.6.2020 alkaen: ti-to klo 11-18, pe-su klo 11-17.

Tervetuloa nauttimaan taiteesta!

Päivitetty 29.5.2020