H Y V I N K Ä Ä N T A I D E M U S E O

  • Kuvia taidemuseon vuokrattavasta tilasta
  • Kuvia taidemuseon vuokrattavasta tilasta 1
  • Kuvia taidemuseon vuokrattavasta tilasta 2
  • Kuvia taidemuseon vuokrattavasta tilasta 4
  • Kuvia taidemuseon vuokrattavasta tilasta 5
  • Kuvia taidemuseon vuokrattavasta tilasta 6
  • Kuvia taidemuseon vuokrattavasta tilasta 7

 TILAVUOKRAUS

Hyvinkään taidemuseo tarjoaa ainutlaatuiset puitteet erilaisille juhlille ja tilaisuuksille. Museon näyttelytiloja onkin tietyin rajoituksin mahdollista vuokrata kokousten, juhlien, konserttien ja muiden tilaisuuksien järjestämiseen.

Toisinaan esimerkiksi näyttelyiden luonne, taidemuseon omat tapahtumat tai näyttelynvaihtoaika museolla saattavat estää tilojen ulosvuokrauksen. Päätökset tilojen vuokraamisesta tehdään tapauskohtaisesti. Taidemuseon henkilökunta neuvoo ja vastaa kysymyksiin mielellään.

Tiedustelut ja varaukset taidemuseon lipunmyynnistä p. 040 480 1644.

Excel-muotoisen tilausvarauslomakkeen voi ladata oheisesta linkistä ja lähettää sähköpostin liitteenä museolle osoitteeseen taidemuseo@hyvinkaa.fi.

Taidemuseon Iso sali

Iso sali on taidemuseon vaihtuvien näyttelyiden esittelytila. Sali on kooltaan noin 290 neliömetriä, ja se on akustiikkansa vuoksi suosittu konserttitila. Tilaan mahtuu sata henkeä.

Salin vuokrahinta yksityistilaisuuksiin on 80 €/tunti, ja konsertteihin 150 €/4 tuntia. Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 %.

Taidemuseon Kaapon galleria

Kaapon galleria on museon pienempi näyttelytila, jossa on esillä vaihtuvia näyttelyitä. Tila on kooltaan noin 100 neliömetriä. Kun tila on tyhjillään, sinne mahtuu esimerkiksi luentotilaisuuksiin noin 70 henkilöä.

Kaapon gallerian vuokrahinta yhdistyksille on 65 €/tunti ja yksityistilaisuuksiin 70 €/tunti. Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 %.

Varustus

Vuokraaja saa halutessaan käyttöönsä pöytiä ja tuoleja, datatykin ja kannettavan tietokoneen, äänentoistolaiteet, valkokankaan ja fläppitaulun.

Keittiö

Näyttelytilojen vuokraaja saa tilaisuutta varten käyttöönsä myös keittiön. Keittiöstä löytyy mm. kahvikuppeja, kuohuviinilaseja, jääkaappi, sähköliesi, kahvinkeitin sekä astianpesukone. Tarjoilun voi järjestää itse tai tilata haluamaltaan pitopalvelulta.

Opastukset

Tapahtumien yhteyteen on mahdollisuus tilata opastus. Opastuksen hinta on arkisin klo 8.00-17.00 välillä 50 €, ja muina aikoina 75 €.

Päivitetty 21.5.2021