H Y V I N K Ä Ä N T A I D E M U S E O

Museo etsii museolehtoria

Hyvinkään museopalvelut etsii osa-aikaista museolehtoria

Hyvinkään museopalvelut etsii osa-aikaista museolehtoria työpajojen suunnitteluun ja toteutukseen sekä opastustehtäviin 9.9.2019-31.5.2020 väliseksi ajaksi. Työn aloituksen ajankohdasta voidaan neuvotella tapauskohtaisesti. Museolehtori tulee suunnittelemaan ja toteuttamaan hyvinkääläisille 2.-, 3.-, 5.- ja 8.-luokkalaisille toiminnalliset Kulttuuripolkuvierailut Hyvinkään taidemuseossa ja kaupunginmuseossa. Hän vastaa lisäksi kaksi kertaa kuussa taidemuseossa kokoontuvien senioripajojen ohjaamisesta sekä muista erikseen sovittavista työpajoista. Työn painotus on taidekasvatuksen puolella ja työpiste sijaitsee Hyvinkään taidemuseossa. Museolehtorin työhön sisältyy myös näyttelyiden opastustehtäviä ja osallistumista museopedagogisen toiminnan suunnitteluun.

Hyvinkään taidemuseo keskittyy vahvasti yleisötyön kehittämiseen ja taidekasvatusverkostojen luomiseen Suomessa ja kansainvälisesti. Museolehtori pääsee kehittämään eteenpäin myös kesäkuussa avautunutta toiminnallista Taidelabra-näyttelytilaa. Kaupunginmuseo avaa uuden näyttelytilan Kauppakeskus Willaan marraskuussa 2019, mikä avaa uusia mahdollisuuksia asiakkaiden kohtaamiseen ja yhteistyöhön kauppakeskuksen kanssa. Museolehtori pääsee mukaan mukavaan työyhteisöön ja mielenkiintoisten tehtävien ja kehityshankkeiden pariin.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, johon sisältyy taidekasvatuksen opintoja. Hakija voi olla myös opintojensa loppuvaiheessa. Eduksi luetaan aiempi työkokemus saman tyyppisistä tehtävistä, historia-aineiden opintoja, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä sujuvaa esiintymistaitoa.

Osa-aikaisen tehtävän palkkaus perustuu KVTES:iin. Palkka muodostuu toteutuneiden työtuntien perusteella. Arvio työmäärästä on vähintään 200 työtuntia syyskaudella ja 200 kevätkaudella.

Hakemukset tulee lähettää perjantaihin 23.8.2019 klo 16 mennessä museonjohtaja Ville-Matti Rautjoelle osoitteeseen: ville-matti.rautjoki@hyvinkaa.fi.

Lisätietoja tehtävästä myös puhelimitse: 040 571 0729.

Päivitetty 23.8.2019 Tulosta

 
Hyvinkään taidemuseon logo

 

IN ENGLISH

По-русски

 
HYVINKÄÄN TAIDEMUSEO

Hämeenkatu 3 D, 05800 Hyvinkää

P. 040 480 1644
s-posti: taidemuseo@hyvinkaa.fi
www.hyvinkaantaidemuseo.fi


Katso sijainti tästä

Tietosuoja

 

 

 

 
PÄÄSYMAKSUT
ajalla 6.6.-17.11.2019

Aikuiset 8 €
Ryhmät yli 10 henkilöä 7 €
Eläkeläiset ja opiskelijat 7 €
Alle 18-vuotiaat vapaa pääsy
Työttömät vapaa pääsy
Vuosikortti 15 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
AVOINNA

ti–to 11–18
(ke vapaa pääsy 16–18),
pe–su 11–17


Katso poikkeukselliset aukioloajat >