H Y V I N K Ä Ä N T A I D E M U S E O

TILAUKSESTA

Taidemuseo tarjoaa kävijöilleen korkealaatuista taidetta ja elämyksiä museon vaihtuvien näyttelyiden, kaupungin tiloissa esillä olevien kokoelmateosten ja kaikille saavutettavan julkisen taiteen kautta.

Samalla se tarjoaa yleisöilleen mahdollisuuden syventää taide-elämyksiä erilaisten opastusten, työpajojen ja muiden erikseen varattavien palveluiden avulla.

Opastukset

Opastetun kierroksen kautta saat enemmän irti esillä olevista näyttelyistä ja yksittäisistä teoksista. Kierroksen kesto on toiveen mukaan puolesta tunnista tuntiin ja niitä järjestetään museon aukioloaikoina. Ryhmän minimikoko 5 henkilöä ja maksimikoko 25 henkilöä.

Opastuksen hinta arkisin klo 8.00-17.00 välillä 50 €, ja muina museon aukioloaikoina 75 €. Museon avausmaksu aukioloaikojen ulkopuolella 50 €. Opastuksen lisäksi pääsymaksu 5 €/hlö tai museokortilla ilmaiseksi. Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 0 %.

Koululaisryhmien 45 minuutin pituiset opastukset arkisin klo 8.00-17.00 välillä 15 €.

Varaukset taidemuseon lipunmyynnistä p. 040 480 1644 hyvissä ajoin ennen toivottua ajankohtaa. Peruutus viimeistään 3 arkipäivää ennen tilattua ajankohtaa.


Työpajat

Taidemuseo tarjoaa erilaisille asiakasryhmilleen mahdollisuuden maksulliseen työpajakäyntiin museolla. Työpajat räätälöidään ryhmien tarpeiden mukaan, mutta niiden ohjelma koostuu näyttelyyn tutustumisesta ja ohjatusta työpajatyöskentelystä. Ryhmän maksimikoko on 15 henkilöä.

Varaukset taidemuseon lipunmyynnistä p. 040 480 1644 hyvissä ajoin ennen toivottua ajankohtaa. Peruutus viimeistään 3 arkipäivää ennen tilattua ajankohtaa.


Juhlat taidemuseolla

Etsitkö tekemistä lapsesi syntymäpäivälle, polttariporukalle tai työhyvinvointia parantamaan? Hyvinkään taidemuseolla sekin onnistuu!  Pakettiin kuuluu tutustuminen taidemuseon näyttelyihin rennossa ja iloisessa juhlatunnelmassa yhdessä taideoppaan kanssa. Taidekierroksen jälkeen osallistujat pääsevät työpajaan tekemään teoksen, jonka jokainen saa itselleen muistoksi. Juhla jatkuu herkuttelulla ja onnitteluilla. Näyttelykierroksen ja työskentelyn kesto noin 1,5 h ja juhlien kokonaiskesto 2 h. Ryhmän maksimikoko on 15 henkilöä.

Juhlien hinta arkisin 110 €, lauantaisin 160 € ja sunnuntaisin 220 €. Hinta sisältää arvonlisäveroa 0 %. Hintaan sisältyvät näyttelykierros ja työpajamateriaalit. Asiakas on itse vastuussa vieraille tarjottavista ruoista ja juomista.

Varaukset taidemuseon lipunmyynnistä p. 040 480 1644 hyvissä ajoin ennen toivottua ajankohtaa. Peruutus viimeistään 3 arkipäivää ennen tilattua ajankohtaa.

 

Tilavaraukset

Hyvinkään taidemuseo tarjoaa ainutlaatuiset puitteet erilaisille juhlille ja tilaisuuksille. Museon näyttelytiloja onkin tietyin rajoituksin mahdollista vuokrata kokousten, juhlien, konserttien ja muiden tilaisuuksien järjestämiseen.

Tiedustelut taidemuseon lipunmyynnistä p. 040 480 1644 hyvissä ajoin ennen toivottua ajankohtaa.

Päivitetty 24.11.2021

 
HYVINKÄÄN TAIDEMUSEO

Museokeskus Taika
Hämeenkatu 3 D
05800 Hyvinkää

P. 040 480 1644
taidemuseo@hyvinkaa.fi
www.hyvinkaantaidemuseo.fi

Katso sijainti tästä

Tietosuoja
Saavutettavuusseloste 


PÄÄSYMAKSUT

Aikuiset 7 €
Eläkeläiset ja opiskelijat 5 €
Ryhmät yli 10 henkilöä 5 €
Alle 18-vuotiaat vapaa pääsy
Työttömät vapaa pääsy
Vuosikortti 15 €

 
AVOINNA

Taidemuseo on suljettu. Avaamme uudistuneen museon alkuvuodesta 2022.

Poikkeusaukioloajat >>