H Y V I N K Ä Ä N T A I D E M U S E O

TAIDETERKUT

Hyvinkään taidemuseon taideterkkujen ajatus on jakaa iloa ja lähettää terveisiä taiteen keinoin, sekä kannustaa huomaamaan isot ja pienet taideteot ympärillämme. Taideterkut on teemoittain vaihtuva nettitaidenäyttely, johon kuka tahansa voi osallistua. Tule mukaan lähettämällä meille kuva omasta teoksestasi tai tägää somessa #taideterkut.

Hirviö-teema 

Uusin aiheemme on Happy Valley -näyttelyn innoittama hirviö-teema. Näyttelyssä suuret ilmatäytteiset veistokset ja seiniä kiertävä muraali ovat vallanneet taidemuseon Ison salin. Tule tekemään oma mini-hirviösi taidemuseon Taidelabraan muovailuvahasta tai osallistu mukaan tekemällä hirviö kotonasi. Taiteile juuri sellainen hirviö, kuin itse haluat! 

Nappaa hirviöstäsi kuva ja lähetä se meille taidemuseo@hyvinkaa.fi tai osallistu instagramissa ja facebookissa merkitsemällä #taideterkut, niin pääset mukaan yhteisölliseen nettitaidenäyttelyyn. Julkaisemme jakamianne kuvia somessa ja nettisivuillamme omassa galleriassa. Osallistuessasi sinulla on myös mahdollisuus saada Taidelabraan liittyvä yllätyspalkinto! PS. Tiesittehän että kaikki alle 18-vuotiaat pääsevät aina veloituksetta taidemuseoomme?

Taideterkut kuvagalleria hirviöt

Taideterkut kuvagalleria talviaiheet

Taideterkut kuvagalleria irisointi

Päivitetty 22.9.2021