H Y V I N K Ä Ä N T A I D E M U S E O

AIKUISILLE


Taidetta koko elämän ajan

 


Hyvinkään taidemuseo aloitti keväällä 2008 seniorityöpajat. Kaksi kertaa kuussa työpajalaiset tutustuvat ensin näyttelyyn ja sen jälkeen työskentelevät työpajassa. Työpajassa voidaan maalata, piirtää, muovailla, mutta se ei vaadi mitään aikaisempaa kokemusta. Pelkkä kiinnostus ja kokeilunhalu riittävät. Tapaamisissa pyritään huomioimaan seniorielämänkokemus ja lisäämään aktiivista kiinnostusta kuvataiteisiin.

Tapaamiset ovat aina tiistaisin klo 12–15. Ohjelmassa on näyttelyyn tutustuminen, taiteesta keskusteleminen ja näyttelyn teemaan liittyvä työpaja. Kahvitarjoilu. Hinta on 6 €. Hinta sisältää sisäänpääsyn taidemuseoon, materiaali- ja välinekulut sekä kahvin.

Mukaan voi tulla yksin, ystävän kanssa tai ryhmässä; käydä voi vain kerran tai olla mukana jatkuvasti. Ryhmässä voi tavata muita ja vaihtaa heidän kanssaan mielipiteitä ja kokemuksia.

Ilmoittautumiset Hyvinkään taidemuseoon
p. 040 480 1644 tai sähköpostilla taidemuseo@hyvinkaa.fi viimeistään edeltävänä maanantaina.

 


Senioripajat keväällä 2019

 

Kevään senioripajojen aikataulu on julkaistu. Senioripajojen tarkemmat sisällöt julkaistaan lähempänä tammikuun ensimmäistä työpajaa. Kaksi kertaa kuussa työpajalaiset tutustuvat ensin näyttelyyn ja sen jälkeen työskentelevät työpajassa. Työpajassa voidaan maalata, piirtää, muovailla, mutta se ei vaadi mitään aikaisempaa kokemusta. Pelkkä kiinnostus ja kokeilunhalu riittävät. Tapaamisissa pyritään huomioimaan seniorielämänkokemus ja lisäämään aktiivista kiinnostusta kuvataiteisiin.

Tapaamiset ovat aina tiistaisin klo 12–15. Ohjelmassa on näyttelyyn tutustuminen, taiteesta keskusteleminen ja näyttelyn teemaan liittyvä työpaja. Kahvitarjoilu. Hinta on 6 €. Hinta sisältää sisäänpääsyn taidemuseoon, materiaali- ja välinekulut sekä kahvin.


ti 12.3. n. klo 11-16 Retki Keravan taidemuseoon Sinkkaan Kuvan kosketus -näyttelyyn
Retkipäivään ei ole pajamaksua. Retki on omakustanteinen, eli retkelle osallistujat maksavat itse junalippunsa sekä museon pääsymaksun. Lisäksi opastusmaksu 45 € jaetaan maksettavaksi kaikkien osallistujien kesken. Lounasmahdollisuus klo 11.40-12.40 Hilpeässä Kahvikissassa hintaan 9 €. Ilmoittautumiset retkelle viimeistään tiistaina 5.3. taidemuseo@hyvinkaa.fi tai p. 040 480 1644. Ilmoittautumisen yhteydessä annetaan tarkemmat tiedot retken aikatauluista.

ti 19.3.  klo 13-15 Kuva- ja sanataidepaja ja kirjavinkkausta taidemuseolla
Kirjastonhoitaja Kirsti Alsten vinkkaa taiteilijoista ja kirjailijoista kaunokirjallisuudessa ja museolehtori Laura Wiio-von Konow ohjaa kuva-sanataidepajan Minna Canthin päivän hengessä. Pajaan osallistuminen ei vaadi erityisosaamista, vain uteliasta mieltä. Vapaa pääsy, työpajaosuudessa 2 euron materiaalimaksu. Huomaa poikkeava aika!

ti 26.3. Kevään merkkejä: Tussimaalausta
Mika Karhu, Unohdetut III ja Haurasta -näyttelyt
Mustaa valkoisella ja harmaan herkät sävyt. Sivellinmaalausta nestemäisellä tussilla erilaisille papereille.

ti 9.4. Maalausta keskiajan hengessä
Mika Karhu, Unohdetut III ja Haurasta -näyttelyt
Mikael Agricolan päivä, suomen kielen päivä. Temperamaalausta tai akvarellifreskoja kipsipohjalle.

ti 23.4. Taidelabran testausta
Tutkitaan ja kommentoidaan taidemuseon kesäkuussa avautuvaa Taidelabraa museolehtori Ninan Norringin johdolla. Pajan sisältö tarkentuu myöhemmin.

ti 7.5. Kevätkauden päätös: "Puutarhajuhla"
Mika Karhu, Unohdetut III ja Haurasta -näyttelyt
Tekstiiliveistoksia kierrätysmateriaaleista.
  


Päivitetty 28.2.2019 Tulosta

 

 

IN ENGLISH

По-русски

 
HYVINKÄÄN TAIDEMUSEO

Hämeenkatu 3 D, 05800 Hyvinkää

P. 040 480 1644
s-posti: taidemuseo@hyvinkaa.fi
www.hyvinkaantaidemuseo.fi


Katso sijainti tästä

Tietosuoja

 

 

 

 
PÄÄSYMAKSUT

Aikuiset 6 €

Ryhmät yli 10 henkilöä 5 €
Eläkeläiset ja opiskelijat 5 €
Alle 18-vuotiaat vapaa pääsy
Työttömät vapaa pääsy
Vuosikortti 15 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
AVOINNA

ti–to 11–18
(ke vapaa pääsy 16–18),
pe–su 11–17


Katso poikkeukselliset aukioloajat >