H Y V I N K Ä Ä N T A I D E M U S E O

 

Kuuskyt - Nyt

Hyvinkään Taiteilijaseuran 60-vuotisjuhlanäyttely
Iso sali ja Kaapon galleria 21.9.–28.11.2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Huhtikuussa 2018 tuli kuluneeksi 60 vuotta Hyvinkään Taiteilijaseuran perustamiskokouksesta. Taiteilijaseuran juhlanäyttely esittelee laajasti hyvinkääläistä nykytaidetta. Nykyjäsenten teosten lisäksi esillä on seuran perustajajäsenien taidetta sekä viimeisen kymmenen vuoden aikana edesmenneiden taiteilijaseuralaisten teoksia.

Hyvinkäällä on historiallinen maine taidekaupunkina. Kaupunki on houkutellut taiteen ammattilaisia maalareista kuvanveistäjiin. Taiteilijoiden aseman edistäminen, taiteesta puhuminen ja kulttuuripoliittinen toiminta ovat määrittäneet Hyvinkään Taiteilijaseuran toimintaa sen alkumetreistä lähtien. Tällä hetkellä taiteilijaseuraan kuuluu 65 jäsentä, ja seura ylläpitää muun muassa galleriaa ja taidelainaamoa.

Näyttelyn taiteilijat ovat Katja Antonoff, Eija Degerstedt, Marja Eerola, Tapani Eneberg, Riitta Förström, Joel Gripenberg, Tuula Honkanen-Laine, Armas Hursti, Ahti Isomäki, Hannu Kauppi, Rauni Koivisto, Pirkko Kolehmainen, Olavi Lakanen, Salla Lehtinen, Hannu Lindholm, Merja Lähteenaho, Juha Länsiluoto, Maarit Malin-Pötry, Helvi Mustonen, Reijo Puranen, Yrjö Raaska, Anna Rauhala, Terho Sakki, Arvo Seppänen, Anneli Sipiläinen, Olavi Suomela, Hannu Tampio, Anniina Vainionpää, Tiina Valkeapää, Eino Vesalainen, Ismo Virtanen, Pekka Walliander.

Näyttely on toteutettu yhteistyössä Hyvinkään Taiteilijaseuran kanssa ja sen on kuratoinut kuvataiteilija Katariina Salmijärvi.

Päivitetty 20.9.2018 Tulosta

 

 

IN ENGLISH

По-русски

 
HYVINKÄÄN TAIDEMUSEO

Hämeenkatu 3 D, 05800 Hyvinkää

P. 040 480 1644
s-posti: taidemuseo@hyvinkaa.fi
www.hyvinkaantaidemuseo.fi


Katso sijainti tästä

Tietosuoja

 

 

 

 
PÄÄSYMAKSUT
ajalla 6.6.-17.11.2019

Aikuiset 8 €
Ryhmät yli 10 henkilöä 7 €
Eläkeläiset ja opiskelijat 7 €
Alle 18-vuotiaat vapaa pääsy
Työttömät vapaa pääsy
Vuosikortti 15 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
AVOINNA

ti–to 11–18
(ke vapaa pääsy 16–18),
pe–su 11–17


Katso poikkeukselliset aukioloajat >