H Y V I N K Ä Ä N T A I D E M U S E O

 

Piparkakkutalonäyttely 2019

HYVINKÄÄN TAIDEMUSEON SUURI PIPARKAKKUTALONÄYTTELY JA -KILPAILU KRUUNAA JOULUN

Joulu lähestyy ja niin myös Hyvinkään taidemuseon historian toinen Suuri piparkakkutalonäyttely ja -kilpailu! Viime vuonna huikean suosion saavuttanut tapahtuma toteutetaan nyt entistä isompana. Näyttely on avoinna taidemuseossa 10.12.2019-5.1.2020.

Tänä vuonna kilpailuteosten teemana on Hyvinkään kulttuuriympäristö ja sen arvokkaat rakennukset. Toteutettavan piparkakkutalon esikuvan tulee löytyä Hyvinkään keskustaajaman kulttuuriympäristön hoitosuunnitelmasta, joka löytyy verkosta osoitteesta:
https://www.hyvinkaa.fi/asuinymparisto-ja-rakentaminen/kaavoitus1/kulttuuriymparisto/.
Tulostettua versiota voit käydä selaamassa myös taidemuseon lipunmyynnissä.

Tänä vuonna kilpailuun on ennakkoilmoittautuminen museon verkkosivujen kautta. Osallistua voi yksin, kaksin tai osana isompaa ryhmää. Ilmoittautuminen avautuu 4.11. klo 9.00 ja päättyy 24.11. klo 17.00. Viidellekymmenelle ensimmäiselle kilpailuun ilmoittautuneelle henkilölle tai ryhmälle Myllyn Paras Oy tarjoaa 2 kg ilmaista piparkakkutaikinaa kilpailuteoksen tuottamista varten.Tänä vuonna kilpailuun on ennakkoilmoittautuminen museon verkkosivujen kautta. Osallistua voi yksin, kaksin tai osana isompaa ryhmää. Ilmoittautuminen avautuu 4.11. klo 9.00 ja päättyy 24.11. klo 17.00.

Viidellekymmenelle ensimmäiselle kilpailuun ilmoittautuneelle henkilölle tai ryhmälle Myllyn Paras Oy tarjoaa 2 kg ilmaista piparkakkutaikinaa kilpailuteoksen tuottamista varten. Näille osallistujille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ohjeet taikinan noutamista varten.

Kilpailuun osallistuvat piparkakkutalot tulee olla valmistettu perinteisesti piparkakkutaikinasta ja viimeistelty syötävillä koristeilla. Muuten tyyli on vapaa ja luovuutta voi aiheen käsittelyssä käyttää surutta hyväkseen. Piparkakkutalon koko voi olla maksimissaan 40 x 30 x 40 cm (leveys x korkeus x syvyys).

Kilpailussa on kaksi sarjaa, toinen alle 18-vuotiaille ja toinen aikuisille. Nelihenkinen tuomaristo valitsee sarjojen voittajat. Myös yleisö saa näyttelyn aikana äänestää omaa suosikkiaan. Kilpailun tuomaristoon kuuluvat Iiro Heinonen (kehitysjohtaja, Myllyn Paras Oy), Anne Isokuortti (yrittäjä, Cafe Aula) ja Marko Kekki (uutispäällikkö, Aamuposti) ja Ville-Matti Rautjoki (museonjohtaja, Hyvinkään taidemuseo).

Ilmoittautumislomakkeeseen pääset täältä >>

Tule mukaan luomaan Hyvinkään makeinta tapahtumaa!

#hyvinkäänpiparkakkutalot #piparkakkutalonäyttely #piparkakkutalokilpailu #piparkakkutalo

Lisää tietoa kilpailusta ja näyttelystä:
Hyvinkään taidemuseo
Puh. 040 480 1644
taidemuseo@hyvinkaa.fi

Päivitetty 31.3.2020 Tulosta