H Y V I N K Ä Ä N T A I D E M U S E O

MUSEOKAUPPA

Lahjat ja tuliaiset museokaupasta!

Hyvinkään taidemuseon lipunmyynnin yhteydessä toimii museokauppa, jossa on myynnissä kirjoja, laaja valikoima erilaisia taidekortteja, postimerkkejä, sekä pientä lahjatavaraa: koruja, käyttöesineitä sekä puuhaa lapsille.

Museokauppamme tuotteita voi myös tilata. Tilaukset lähetetään sähköpostitse osoitteeseen taidemuseo@hyvinkaa.fi. Muistathan ilmoittaa tilauksen yhteydessä nimesi, laskutusosoitteesi, toimitusosoitteesi ja puhelinnumerosi. Tilaukset toimitetaan postitse, hintaan lisätään toimitus- ja laskutuskulut kotimaassa 10 €. Ulkomaan toimitushinnat sovitaan erikseen.

Omista kokoelmista

 Sammutuspeite Saarinen Auringonkukkia  Meikkipussi Saarinen Tanssiva Pariisi  Sailaranta tarjotin

Haluamme esitellä kokoelmiamme myös museokaupan puolella. Tällä hetkellä museokaupastamme on saatavilla mm. Sonckin kokoelman kuuluvien Yrjö Saarisen teoskuvin tyyliteltyä sammutuspeitettä tarjoushintaan 35,50 € sekä meikkipussia tarjoushintaan 19,80 €. Lisäksi myynnissä on Hyvinkään kaupungin kokoelmaan kuuluvan Timo Sailarannan värikkäällä Päärynöitä II -teoskuvalla olevaa tarjotinta hintaan 9,90 €.

Helene Schjerfbeck -konvehdit (Väliaikaisesti loppuunmyyty)

Helene suklaa

Kunnianosoituksena Helene Schjerfbeckin Hyvinkään vuosille (1902-1925) toteutimme yhteistyössä Cafe Aulan kanssa Helene-konvehdin. Konvehdit valmistaa ja pakkaa perinteikäs kotimainen Kultasuklaa Oy. Ovaalinmuotoisen Helene-konvehdin kuori on rubiinisuklaata ja sen sisällä on vadelmatäyte. Konvehteja koristaa Schjerfbeckin Asemapäällikön tytär -maalauksesta lainattu, hänelle ominainen HS-signeeraus. Konvehteja on saatavilla neljän tai kuuden kappaleen rasioissa, hinnat 7/10 €.  

Korut

Kuva Marianne Ruovedellä korusta

  Elli Hukan korut  Silvartin korut

Koruista taidemuseon omaa tuotantoa Modo Mion taidemuseolle valmistama Marianne Ruovedellä -peiliriipus, jossa on 76 cm nikkelitön ketju. Korun hinta on 34,00 €. Taidemuseolla on myynnissä myös muita Modo Mion koruja. Lisäksi museokaupasta löytyy Silvartin syötävän ihania karkkikoruja sekä Elli Hukan Lempiväri-korusarjaa. Lempiväri-korusarjan hinnat ovat: roikkuvat korvakorut 29 €, kaulakoru 36 € ja nappikorvakorut 18 €.  

Taidetta ja teetä

Taidetee Teesalonki Sylvia

Hyvinkäällä sijaitseva Teesalonki Sylvia on suunnitellut ja pakkaa itse jokaisen Taidetee-sarjan teen. Teepakkausten suunnittelusta vastaa hyvinkääläinen taiteilija, muotoilija Katri Oikarinen, ja pakkauksissa on käytetty vanhoja taidekirjoja. Taidetee-sarjasta löytyy kuusi erilaista teetä, mm. Ateljeetee, Marjapaletti sekä taiteen juhlaa ja niiden hinta on 15 €/paketti.

Askartelua, pelejä ja tuliaisia

 Askartelukortit kuva museokaupan tuotteista

Museokaupassa on myynnissä myös askartelukortteja. Kortteja löytyy kolmessa eri koossa hintaan 2/3/7 €.  Museokaupasta löytyy myös Wennströmin laadukkaita Söde ja Pehmu -muovailuvahoja. Wennströmin muovailuvahat ovat turvallisia myös pienemmille lapsille ja ne eivät sisällä vehnää. Muovailuvahapurkin hinta on 13,90 €. Lisäksi myynnissä on akvarelli- ja mehiläisvahaliituja hintaan 10,90 € / rasia sekä kotimaisia vesiväripaletteja siveltimellä hintaan 19,90 €. 

Hyvinkää-tuotteita löytyy kattavasti Hyvinkään kaupunginmuseon Kauppakeskus Willassa sijaitsevasta näyttelytilan yhteydessä olevasta museokaupasta. Osa tuotteista ja niiden hinnat löytyvät myös Kaupunginmuseon verkkosivuilta heidän Museokauppa-sivuilta, joihin pääsee tämän linkin kautta. 

Tule käymään ja hakemaan persoonalliset lahjat museokaupasta! Museokauppaan voi poiketa milloin vain museon aukioloaikoina. Tervetuloa ostoksille!

Päivitetty 22.11.2021