H Y V I N K Ä Ä N T A I D E M U S E O

MUSEOKAUPPA

Lahjat ja tuliaiset museokaupasta!

Hyvinkään taidemuseon lipunmyynnin yhteydessä toimii museokauppa, jossa on myynnissä kirjoja, laaja valikoima erilaisia taidekortteja, postimerkkejä, sekä pientä lahjatavaraa: koruja, käyttöesineitä sekä puuhaa lapsille.

Museokauppamme tuotteita voi myös tilata. Tilaukset lähetetään sähköpostitse osoitteeseen taidemuseo@hyvinkaa.fi. Muistathan ilmoittaa tilauksen yhteydessä nimesi, laskutusosoitteesi, toimitusosoitteesi ja puhelinnumerosi. Tilaukset toimitetaan postitse, hintaan lisätään toimitus- ja laskutuskulut kotimaassa 10 €. Ulkomaan toimitushinnat sovitaan erikseen.

Helene Schjerfbeck -konvehdit

Helene suklaa

Kunnianosoituksena Helene Schjerfbeckin Hyvinkään vuosille (1902-1925) toteututimme yhteistyössä Cafe Aulan kanssa Helene-konvehdin. Konvehdit valmistaa ja pakkaa perinteikäs kotimainen Kultasuklaa Oy. Ovaalinmuotoisen Helene-konvehdin kuori on rubiinisuklaata ja sen sisällä on vadelmatäyte. Konvehteja koristaa Schjerfbeckin Asemapäällikön tytär -maalauksesta lainattu, hänelle ominainen HS-signeeraus. Konvehteja on saatavilla neljän tai kuuden kappaleen rasioissa, hinnat 7/10 €.  

Korut

Kuva Marianne Ruovedellä korusta

  Elli Hukan korut  Silvartin korut

Koruista taidemuseon omaa tuotantoa Modo Mion taidemuseolle valmistama Marianne Ruovedellä -peiliriipus, jossa on 76 cm nikkelitön ketju. Korun hinta on 34,00 €. Taidemuseolla on myynnissä myös muita Modo Mion koruja. Lisäksi museokaupasta löytyy Elli Hukan Lempiväri-korusarjaa sekä Silvartin syötävän ihania karkkikoruja! 

Omista kokoelmista

 Sammutuspeite Saarinen Auringonkukkia  Meikkipussi Saarinen Tanssiva Pariisi  Sailaranta tarjotin

Haluamme esitellä kokoelmiamme myös museokaupan puolella. Tällä hetkellä museokaupastamme on saatavilla mm. Sonckin kokoelman kuuluvien Yrjö Saarisen teoskuvin tyyliteltyä sammutuspeitettä hintaan 43,50 € sekä meikkipussia hintaan 24,80 €. Lisäksi myynnissä on Hyvinkään kaupungin kokoelmaan kuuluvan Timo Sailarannan värikkäällä Päärynöitä II -teoskuvalla olevaa tarjoitinta hintaan 17,50 €.

Taidetta ja teetä

Taidetee Teesalonki Sylvia

Hyvinkäällä sijaitseva Teesalonki Sylvia on suunnitellut ja pakkaa itse jokaisen Taidetee-sarjan teen. Teepakkausten suunnittelusta vastaa hyvinkääläinen taiteiija, muotoilija Katri Oikarinen, ja pakkauksissa on käytetty vanhoja taidekirjoja. Taidetee-sarjasta löytyy kuusi erilaista teetä, mm. Ateljeetee, Marjapaletti sekä taiteen juhlaa ja niiden hinta on 12,50 €/paketti.

Askartelua, pelejä ja tuliaisia

Kukkaprässi  Askartelukortit 

Museokaupassa on myynnissä myös askaterlukortteja sekä erilaisia puuhapakkauksia peltirasioissa.Askartelukortteja löytyy kolmessa eri koossa, hintaan 2/3/7 € ja peltirasoiden hinta on 15,50 €. 

Hyvinkää-tuotteita löytyy kattavasti Hyvinkään kaupunginmuseon Kauppakeskus Willassa sijaitsevasta näyttelytilan yhdeydessä olevasta museokaupasta. Osa tuotteista ja niiden hinnat löytyvät myös Kaupungimuseon verkkosivuilta heidän Museokauppa-sivuilta, joihin pääsee tämän linkin kautta. 

Tule käymään ja hakemaan persoonalliset lahjat museokaupasta! 

 
Museokauppaan voi poiketa milloin vain museon aukioloaikoina.
 

Tervetuloa ostoksille!

 
Päivitetty 4.12.2020

 
HYVINKÄÄN TAIDEMUSEO

Hämeenkatu 3 D
05800 Hyvinkää

P. 040 480 1644
taidemuseo@hyvinkaa.fi
www.hyvinkaantaidemuseo.fi


Katso sijainti tästä

Tietosuoja

 

 

 


PÄÄSYMAKSUT

Ajalla 30.10.2020−28.3.2021
Aikuiset 8 €
Eläkeläiset ja opiskelijat 7 €
Ryhmät yli 10 henkilöä 7 €
Alle 18-vuotiaat vapaa pääsy
Työttömät vapaa pääsy
Vuosikortti 15 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
AVOINNA

Taidemuseo on suljettuna ajalla
28.11.−20.12. k
oronapandemian vuoksi

(ti−to 11−18
pe−su 11−17
vapaa sisäänpääsy keskiviikkoisin 16−18)

Poikkeusaukioloajat >>