VANHOJEN TANSSIEN VIDEOTALTIOINTI

Videoworks Finland videotaltioi tänä vuonna Hyvinkään Sveitsin lukion Vanhojen tanssit. Päivänäytös lukiolla perjantaina 14.02.2020 klo 11:30 videotaltioidaan 2-3 videokameralla, joista 1-2 kuvaavat laajakuvaa ja yksi kuvaa lähikuvaa eri puolilla salia. Videotaltioinnista leikataan kevään aikana Vanhojen tanssit -video.

Elokuva- ja videoalan ammattilaisten alusta loppuun asti toteuttamana Vanhojen tanssit -video ainutlaatuisesta tilaisuudesta on erinomainen ja visuaalisesti hieno muisto vielä vuosikymmentenkin kuluttua.

DVD toimitetaan standardissa DVD-boxissa ja DVD:llä on menuvalikko, teksti levyn pinnassa ja nelivärikansilehti.

USB-muistitikulla video on tarkempilaatuisena videotiedostona. USB-muistitikku on hyvätasoinen 32GB 3.0 USB-muistitikku.

Vanhojen tanssit -videot valmistuvat yleensä maalis-toukokuun aikana ja ne toimitetaan tilaajille siinä järjestyksessä, missä eri lukioissa kuvattavien Vanhojen tanssit -videoiden leikkaukset valmistuvat.

Vanhojen tanssit -video tulisi tilata 25.maaliskuuta 2020 mennessä.

Videotuotanto on luonteeltaan yksityistuotanto ja tarkoitettu videolla esiintyvien opiskelijoiden ja muiden osallistujien sekä opiskelijoiden vanhempien ja läheisten tilattavaksi.

DVD:n hinta on 24,95e/kpl. USB-muistitikun hinta on 34,95e/kpl. Postitus- ja käsittelykulut ovat lisäksi 5,00e/kpl. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Tilauksen voi tehdä tilauskaavakkeella postitse tai sähköpostitse lähettämällä seuraavat tiedot sähköpostiosoitteeseen:

tilaukset@vinland.fi

  • Tilaajan lukio

  • Vuosi

  • Kpl määrä Vanhojen tanssit -dvd tai -USB

  • Tilaajan nimi

  • Tilaajan postiosoite

  • Tilaajan puhelinnumero tai email-osoite.

Päivitetty 27.8.2020