Maksutavat

Ilmoittautumisen yhteydessä ei voi maksaa alkavia kursseja (poikkeustilanne).

Hyvinkään Opisto aloittaa laskuttamisen sen jälkeen kun kurssi on alkanut.

Opisto laskuttaa lähettämällä (ensisijainen) maksulinkin sähköpostiin. Maksulinkin kautta voi maksaa verkkomaksulla, Smartum Saldolla tai ePassilla (Sportti- tai Kulttuuripassi). Maksulinkki on voimassa kaksi (2) viikkoa, tämän jälkeen maksulinkki poistuu. Uutta maksulinkkiä ei lähetetä. Mikäli maksulinkki ehtii poistua, tai et halua käyttää maksulinkkiä, tai sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, silloin Opisto lähettää  paperilaskun kotiin.

Huom. Smartum Oy:n ja Edenredin sekä ePassi Payments Oy:n (Sportti- ja KulttuuriPassi) maksuvälineet eivät käy 1. kotitalouskursseilla 2. kursseilla, joissa lapsi mukana, 3. materiaalihankintoihin.

Smartum, Edenred tai ePassit

- Smartum Saldolla maksulinkin kautta Smartum-kuvakkeen kautta (2 viikkoa).
- SmartumPay:llä maksava, ilmoita sähköpostilla toimistoon viimeistään kurssin alkaessa sen kurssin nimi ja numero, jota maksu koskee.
- Smartum-setelit on toimitettava toimistoon viimeistään kurssin alkaessa.
- Edenred verkossa (MyEdenred) tai Mobiilimaksulla maksava, ilmoita sähköpostilla toimistoon viimeistään kurssin alkaessa sen kurssin nimi ja numero, jota maksu koskee.
- Edenredin Virike-setelit on toimitettava toimistoon viimeistään kurssin alkaessa.
- ePassilla (Sportti- tai KulttuuriPassi) on mahdollista maksaa vain maksulinkillä kuvakkeen kautta (2 viikkoa). Kurssimaksun maksaminen em. passeilla ei ole mahdollista jälkikäteen.
- Laskutettua kurssia ei voi maksaa jälkikäteen ko. maksuvälineillä (huom. maksulinkki).
- Ko. maksuvälineet ovat henkilökohtaisia, eikä niillä voi maksaa toisen henkilön kurssia.
- Lisätietoa saat yritysten omilta sivuilta www.smartum.fi, www.edenred.fi ja www.sporttipassi.fi
 

 

Päivitetty 15.2.2021