Siirry pääsisältöön

Maksutavat

Verkkoilmoittautumisessa ruudulle ilmestyy pankkiyhteyskuvake. Kurssimaksu maksetaan ensisijaisesti verkkomaksuna. Mikäli kurssia ei maksa verkkoilmoittautumisen yhteydessä, Opisto lähettää paperilaskun kotiin kurssin alettua.

Jos olet oikeutettu työttömän tai opiskelijan alennukseen tai käytät SmartumPay, Edenred Mobiilimaksua, Smartum- tai Virike-seteleitä, älä maksa verkkomaksuna. Toimita sähköposti (SmartumPay, Edenred Mobiili), todistus tai setelit Opiston toimistoon viimeistään kurssin alkaessa. Opisto lähettää työttömälle tai opiskelijalle alennuksen sisältävän laskun. 

Smartum

Tietyt kurssit (ei kotitalous, ei kurssit, joissa lapsi on mukana, ei materiaalihankinnat) on mahdollista maksaa Smartum Oy:n  maksuvälineillä.

Smartum-setelit tulee toimittaa toimistoon viimeistään kurssin alkaessa. Laskutettua kurssia ei voi maksaa seteleillä.

Smartum Saldolla voi maksaa vain netti-ilmoittautumisen yhteydessä kuvakkeen kautta.

SmartumPay, ilmoita sähköpostilla toimistoon viimeistään kurssin alkaessa sen kurssin nimi ja numero, jota maksu koskee.

Huomaathan, että Smartumin maksuvälineet ovat henkilökohtaisia, niillä ei voi maksaa toisen henkilön kurssimaksua. Laskutettua kurssia ei voi maksaa Smartumin maksuvälineillä.

Sportti- ja kulttuuripassi

Sportti- ja KulttuuriPassilla maksaminen on mahdollista vain netti-ilmoittautumisen yhteydessä. Passit ovat henkilökohtaisia.

Edenred

Mikäli haluat hyödyntää Edenredin maksuvälineitä, älä maksa kurssia ilmoittautumisen yhteydessä. Voit maksaa kurssin Edenred Mobiilimaksuna viimeistään kurssin alkaessa, ilmoita maksusta sähköpostilla Opiston toimistoon tai jos sinulla on Virike-setelit, toimita ne Opiston toimistoon viimeistään kurssin alkaessa. Laskutettua kurssia ei voi maksaa Edenredin maksuvälineillä.

 

 

Päivitetty 23.8.2019 Tulosta