Asiakas peruu kurssin

Kurssille tulon voi peruuttaa maksutta viimeistään seitsemän päivää ennen kurssin alkamista puhelimitse, sähköpostilla tai henkilökohtaisella käynnillä Opiston toimistoon, ei opettajalle eikä puhelinvastaajaan. Tämän aikarajan jälkeen kurssin peruutusmaksu on 23 €. Mikäli kurssi on ehtinyt käynnistyä, peritään koko kurssimaksu.

Huom! Kurssin maksamatta jättäminen tai kurssilta poissaolo ei ole peruutus.

Kurssimaksua ei palauteta, vaikka opiskelija keskeyttäisi kurssin. Omia yksittäisiä poissaoloja ei ole tarpeen ilmoittaa toimistoon. Mikäli sairastuminen estää osallistumisesi yli puoleen opintokerroista, voit saada puolet kurssimaksusta takaisin lääkärintodistuksen perusteella, ota yhteys toimistoon.

Opistolla on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli kurssille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia tai muuttuneen tilanteen vuoksi. Tällöin kurssi perutaan viikkoa ennen kurssin alkamista. Minimiraja on yleensä 8–10 opiskelijaa kurssista riippuen.

Mikäli opettaja sairastuu, voidaan kurssikerta tai useampia peruuttaa tai siirtää myöhemmin pidettäväksi. Mikäli kurssilta on peruutettu vain yksi opintokerta, ei sitä korvata ylimääräisellä kokoontumiskerralla. Mahdollisista peruutuksista ilmoitetaan opiskelijoille tekstiviestillä.

Päivitetty 29.5.2020