Asiakas peruu kurssin

Kurssille tulon voi peruuttaa maksutta viimeistään seitsemän päivää ennen kurssin alkamista puhelimitse, sähköpostilla tai henkilökohtaisella käynnillä Opiston toimistoon, ei opettajalle eikä puhelinvastaajaan. Tämän aikarajan jälkeen kurssin peruutusmaksu on 20 €. Mikäli kurssi on ehtinyt käynnistyä, peritään koko kurssimaksu.

Huom! Kurssin maksamatta jättäminen tai kurssilta poissaolo ei ole peruutus.

Kurssimaksua ei palauteta, vaikka opiskelija keskeyttäisi kurssin. Omia yksittäisiä poissaoloja ei ole tarpeen ilmoittaa toimistoon. Mikäli sairastuminen estää osallistumisesi yli puoleen opintokerroista, voit saada puolet kurssimaksusta takaisin lääkärintodistuksen perusteella.

Opistolla on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli kurssille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Tällöin kurssi perutaan viikkoa ennen kurssin alkamista. Minimiraja on yleensä 8–10 opiskelijaa kurssista riippuen. Mikäli olet jo maksanut kurssin, saat tällaisessa tapauksessa kurssimaksusi täysimääräisesti takaisin.

Mikäli opettaja sairastuu, voidaan kurssikerta tai useampia peruuttaa tai siirtää myöhemmin pidettäväksi. Mikäli kurssilta on peruutettu vain yksi opintokerta, ei sitä korvata ylimääräisellä kokoontumiskerralla. Mahdollisista peruutuksista ilmoitetaan opiskelijoille tekstiviestillä.

Päivitetty 19.6.2019 Tulosta

   
    Linkki kaupungin etusivulle

 

 

 In English 

  

Lähetä e-kortti

 

Työntekijöille: 
webmail
Opettajat:
- outlook.com/edu.hyvinkaa.fi 

OTA YHTEYTTÄ

PL 86 / Kankurinkatu 4-6
05801 Hyvinkää
p. 019 459 11*
kirjaamo@hyvinkaa.fi
    
Kartta Villatehtaan alueesta 

Kaupungin sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi
   
Avoinna:
ma-to klo 8-16, pe klo 8-15

   

PALAUTE

Anna ja lue palautetta

VERKKOLASKUT & OSOITE

Verkkolaskutunnus  ja osoite:

verkkolaskuosoite OVT003701258660

operaattori CGI 003703575029

Kaupungin Y-tunnus: 0125866-0

 

PAPERILASKUJEN TOIMITUKSET:
  

Hyvinkään kaupunki
Ostolaskujen käsittely
PL 1
05801 HYVINKÄÄ