Alennukset

Työttömät työnhakijat

Yhteen 40 €:n arvoiseen kurssiin on mahdollista saada 50 %:n alennus. Alennusta varten tulosta www.te-palvelut.fi-sivuilta "Oma asiointi"-painikkeen kautta todistus työnhakusi voimassaolosta. Toimita todistus Opiston toimistoon viimeistään kurssin alkaessa. Todistuksen voi lähettää myös sähköpostin liitteenä. Alennukseen oikeuttava lasku lähetetään sähköpostilla (maksulinkki) tai paperilaskuna kotiin. Työttömyysalennus on henkilökohtainen. Laskutuksen jälkeen toimitettuja tositteita ei huomioida.

Opiskelijat

Opiskelijana (yli 16-v.) saat voimassa olevalla opiskelijakortilla 20 %:n alennuksen yhteen vapaasti valitsemaasi 40 €:n arvoiseen kurssiin. Mikäli ilmoittaudut netissä, älä maksa kurssia suoraan pankkikuvakkeen kautta! Alennuksen saa näyttämällä opiskelijakorttia tai muuta koulusta saatua todistusta Opiston toimistossa viimeistään kurssin alkaessa. Alennukseen oikeuttava lasku lähetetään sähköpostilla (maksulinkki) tai paperilaskuna kotiin. Laskutuksen jälkeen toimitettuja tositteita ei huomioida. 

Seniorit ja maahanmuuttajat

Opetushallitus on myöntänyt Hyvinkään Opistolle opintosetelitukea lukuvuodeksi 2020–2021 erityisryhmien opintokustannusten tukemiseen. Tuki on kohdistettu tiettyihin senioreille, maahanmuuttajille ja muille erityisryhmille tarkoitettuihin kursseihin. Kurssit OVAT VALMIIKSI ALENNETTUJA ja niiden yhteydessä on maininta Opetushallituksen tukemaa koulutusta.

Päivitetty 15.2.2021