Kaupungin internet-sivuille uutta ilmettä      

Hyvinkaa.fi verkkosivujen ulkoasua on uudistettu toimivammaksi ja samalla sen käytettävyyttä on parannettu. Uudistuksessa on huomioitu saatuja palautteita ja toiveita sivuston toimivuudesta.  

Merkittävin muutos tulee olemaan sivun leveyden laajentaminen ja etusivulla erityisesti kuvallisten uutisten nosto koko sivun leveydelle sekä oikoteiden lisääminen suosituimmille sivuille. Myös pudotusvalikkojen sisältöä selkeytetään. Lisäksi värimaailmaa sekä tekstin fonttikokoja muutetaan siten, että sivusto on helppolukuinen ja selkeä. 

Uusi ilme koskee myös kaupungin mobiilisivuja, joissa muutos näkyy erityisesti selkeämmällä navigaatiolla. Muutoksen myötä sivujen käytettävyys kaikilla laitteilla paranee huomattavasti ja asioiden löytyminen helpottuu.  

Uusi, esteetön ulkoasu saadaan käyttöön elo-syyskuussa.  

Merkittävimmät muutokset etusivulla: 

  • etusivun yläosassa on jatkossa useampi uutisnosto jo sivun ylälaidassa 
  • jatkossa löydät kaupungin tiedotteet, sähköisen asioinnin ja tapahtumakalenterin etusivulla sivun keskiosasta, kuvallisten uutisten alta 
  • sivun alalaidassa on uusi Ajankohtaiset oikopolut, josta löydät esimerkiksi kuulutukset, käynnissä olevat työmaat sekä tiettynä hetkenä ajankohtaisten asioiden linkit kuten esimerkiksi tonttihaut, urheiluseurojen tukihaut  

Mikäli et heti näe muutoksia uudistetulla sivulla, paina tietokoneella näppäimiä ctrl + F5, näet sivun uudella ilmeellä. 

 

Päivitetty 12.8.2020